Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


Ostali športi

1000 Ljubljana

031-487-400
[email protected]
www.kronos-klub.si

Področje delovanja: Ljubljana
Atletski klub Kronos
Talentirane otroke želijo pripeljati z ulice na stadion, jim pokazati pravi smisel življenja v zdravem delu in dosežkih na športnih terenih, jim omogociti druženje z vrstniki doma in v tujini. Okusili bodo slast zmage in grenkobo poraza, poleg atletskih vešcin pa jih bodo naučili še pravilne prehrane, zdravega življenja in psihološke priprave na izjemne dogodke. Predvsem pa jim bodo pokazali, da je življenje lepo in da jim ni potrebno iskati tolažbe v alkoholu, drogah in nasilju.
kronosova pionirska šola:ATLETSKA ŠOLA
Vpisujejo nove člane!


Miličinskega 2
1000 Ljubljana-Šiška

01 4385-910
[email protected]
www.admass.si

Področje delovanja: Ljubljana

AD MASS organizira atletsko šolo.
Vadba oziroma treningi za otroke stare med 7 in 15 let so od 15:45 do 17:15 v dneh ponedeljek - sreda in torek - četrtek. Vpis v atletsko šolo MASS je v klubski pisarni (na stadionu ŽŠD Ljubljana v Šiški).


Športno društvo Špička
Tržaška 49
1000 Ljubljana

040 667 703
[email protected]
www.spicka.si

Področje delovanja: Ljubljana
ŠPORTNO DRUŠTVO ŠPIČKA (Ljubljana - seznam osnovnih šol najdete na spletni strani)

Naše društvo se ukvarja z ritmično gimnastiko na rekreativni ravni. Naš glavni namen je razviti rekreacijski duh med dekleti, veselje do vadbe in povezati šport z družabnostjo. Program dela je prilagojen starosti deklet. Držimo se načel vzgojnosti in varnosti.


Naš program je namenjen vsem deklicam, ki jih veseli ritmična gimnastika in vsem tistim, ki bi si rade pridobile široko gibalno znanje.


Gortanova 22
1000 Ljubljana

041 334 421
[email protected]
www.pocitnice-fsp.si

Področje delovanja: Ljubljana

V vadbenem centru ponujajo vrhunsko športno vadbo za vse starostne skupine. Na več kot 3.000 m² športnih dvoran in v 25 metrskem pokritem bazenu bo v vsakem času mogoča vrhunsko vodena vadba za vsakogar, za najmlajše, ki šele dobro kobacajo, pa vse do najstarejših posameznikov.

Posebnost centra je usklajena vadba staršev in otrok. Medtem, ko otroci uživajo v aktivnosti različnih športov in razvijajo svoje motorične sposobnosti, vabijo vas, dragi starši, da med pestro ponudbo programov za odrasle izberete najprimernejšega zase.
Telovaj za otroke s posebnimi potrebami
Vadba je namenjena otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami do 15. leta starosti.
Šola plavanja
Vadba je namenjena otrokom od 5. leta starosti dalje.
Nadaljevalna šola plavanja
Rojstnodnevne zabave
Vadba za nosečnice
Pilates za nosečnice


Bleiweisova 25
1000 Ljubljana

051 66 49 44
[email protected]
www.narodnidom.si

Področje delovanja: Ljubljana
Športno društvo Narodni dom v Ljubljani ponuja:
- vadba za otroke
- vadba za odrasle in starejše
- aerobika
- joga
- aikido
- gimnastična šola

TELOVADNI ROJSTNI DAN traja 2 uri in pol in zajema 2 uri telovadbe z animatorji (2 animatorja na skupino do 15. otrok) v veliki telovadnici in pol ure spremljevalnega programa s pogostitvijo za povabljence (hrano in pijačo ter pribor za pogostitev prinesete sami, razen če se ne dogovorite drugače) v mali telovadnici

Trubarjeva cesta 21
1000 Ljubljana

[email protected]
www.sdtempo.si

Področje delovanja: Ljubljana
Športno društvo Tempo združuje posameznike, ki imajo radi šport, zdrav način življenja in aktivno preživljanje prostega časa.
Gibalna zabava je namenjena otrokom od 4. do 7. leta.
VADBA ZA PRAVILNO DRŽO V šolah:
Program namenjen otrokom od 10 - 12 let v osnovnih šolah.
Gre za sklop gimnastičnih vaj za moč trupa, vratu, in ramenskega obroča ter vaj za gibčnost ramenskega obroča, kolkov in vratu.1000 Ljubljana

051 80 78 79
www.rolanje.eu

Področje delovanja: Ljubljana
Športno adrenalinski team: Rolanje je vedno bolj popularna rekreacija, vendar pa je premagovanje večjih razdalj lahko tudi dolgočasno, če rolaš sam.


Pokopališka 35
1000 Ljubljana

++ 386 01 540 24 80
[email protected]
www.gimzj-drustvo.si

Področje delovanja: Ljubljana
Gimnastično društvo ZELENA JAMA s strokovnjaki na športnem področju nudi programe učenja osnovnih gibalnih veščin preko celega leta. Vašega otroka lahko vpišete v društvo vsak dan od 15,00 - 18,00 ure. Preko igre in zabave bo pridobil osnove športne vzgoje, ki mu bodo koristile za vsa področja njegovega življenja. VABLJENI V DRUŠTVO VSAK DAN OD 15,00 - 18,00 URE.


Proletarska 3
1000 Ljubljana

+ 386 1 542 20 80
[email protected]
www.sd-moste.org

Področje delovanja: Ljubljana
Športno društvo Moste - V sekciji športa mladih so poskrbeli za vadbo predšolskih, osnovnošolskih in srednješolskih otrok in mladine.
Glede na starostne skupine so udeleženci razdeljeni v različne vadbene skupine:
- cicibani (od 3. - 6. leta)
- deklice ( 1. - 8. razreda OŠ)
- dečki ( 1. - 8. razreda OŠ)
- mladinci in mladine (srednja šola)

Mlinska pot 14
1000 Ljubljana

041/ 377 149

Področje delovanja: Ljubljana
ŠRD Gazela
Športno rekreativno društvo Gazela vodi organizirano vadbo ritmične gimnatike. Vadba poteka dvakrat tedensko. Pokličite in izvedeli boste na katerih lokacijah poteka vadba