Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: info@otrokoskop.si
NAPOVEDNIK:
PONEDELJEK, TOREK, SREDA, ČETRTEK IN PETEK ob 20. uri: "Beneški trgovec", lutkovna predstava za odrasle - LGL
sre., 27.05.2015
Zadnja premiera v sezoni. Vabljeni na lutkovno predstavo za odrasle "Beneški trgovec" , v ponedeljek 25. maja ob 20. uri.
Vse za balet v spletni trgovini www.za-ples.si
tor., 06.10.2015
Na zalogi različni modeli baletnih copat; usnjeni s celim ali deljenim podplatom, platneni otroški za odrasle - od 13,00 EUR naprej. Baletni dresi, baletne hlačne nogavice, krilca in tutuji.
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 07.10.2015
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
UŠI IN GNIDE - kako se jih znebiti v enem dnevu - NOVO
sre., 07.10.2015
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
ČAJANKA PRI MUCI Brezplačno varstvo otrok (do 6. leta starosti) vsak dan v Pionirskem domu v Ljubljani
pet., 09.10.2015
ČAJANKA PRI MUCI - Brezplačno varstvo otrok v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih. Vse otroke od do 6. let (otroci do 3. leta v spremstvu staršev) vabimo, da se nam pridružijo na delavnicah » Čajanka pri muci« , ki bo potekala od ponede
PETEK ob 19. URI: Slikarski party v Ljubljani - pohitite s prijavami!
pet., 09.10.2015
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
Hasta La Pizza ali Pizza na palčki je nova uspešnica na slovenskem trgu.
sob., 10.10.2015
Hasta La Pizza ali Pizza na palčki je nova uspešnica na slovenskem trgu. Odlično se poda k rojstnodnevnim zabavam, špotnim eventom, drsališčem, kopališčem,smučiščem, bowling centrom ter ostalim priložnostim. 
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
ned., 11.10.2015
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv
NEDELJA ob 11. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
ned., 11.10.2015
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
Hiška Šiška - nova igralnica za otroke v Šiški
pon., 12.10.2015
Hiška Šiška
Igralnica, ki stavi na otroško ustvarjalnost. Hiška Šiška, igralnica, ki odpira vrata v svet domišljije.
Likovne delavnice za otroke - NIČ Art - Miklošičeva 13
pon., 12.10.2015
Delavnice so namenjene otrokom, ki želijo svoj čas preživeti v likovno ustvarjalnem okolju ter družbi kreativnih. Otroci se bodo spoznali z različnimi likovnimi tehnikami in materiali na področju risanja, slikanja, kiparstva in grafike.


TRGOVINE