Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: info@otrokoskop.si
NAPOVEDNIK:
ČAJANKA PRI MUCI Brezplačno varstvo otrok (do 6. leta starosti) vsak dan v Pionirskem domu v Ljubljani
pon., 20.10.2014
ČAJANKA PRI MUCI - Brezplačno varstvo otrok v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih. Vse otroke od do 6. let (otroci do 3. leta v spremstvu staršev) vabimo, da se nam pridružijo na delavnicah » Čajanka pri muci« , ki bo potekala od ponede
Matične celice - podarjamo bone v vrednosti 100 evrov!!!
tor., 21.10.2014

Podarjamo bone za shranitev matičnih celic

TOREK ob 17. uri: "EMIL IN DETEKTIVI" - LUTKOVNO GLEDALIŠČE LJUBLJANA
tor., 21.10.2014
Na oder Lutkovnega gledališča Ljubljana prihaja nova dramska predstava za otroke (6+) EMIL IN DETEKTIVI
Nova kolekcija gimnastičnih dresov JESEN 2014 - NOVO!
tor., 21.10.2014
Na voljo najrazličnejši dresi za športno gimnastiko - primerni za vadbo, rekreacijo ali tekmovanja; Oglejte si nove vzemirljive linije MELODY, SCRIBBLE, RITZY, HARMONY in RIPPLE.
NEDELJA ob 11. uri: Film ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
tor., 21.10.2014
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
KAJ JE to UMETNOST? - "šola" za bodoče umetnike in razgledane otroke - GALOV KLUB - vabljeni vsi mali in veliki - ustvarjalno raziskovalne delavnice v Narodni galeriji
tor., 21.10.2014
Otroke vabimo k vpisu v Galov klub. Skupaj z učenim in radovednim škratom Galom bomo skozi leto enkrat mesečno raziskovali umetnine v galeriji, se igrali in veliko ustvarjali! Skratka, GALa bo! Otroke razdelimo v pet skupin. Srečanj je devet.
SK Olimpija organizira tečaje smučanja ter priprav na tečaje smučanja - VPIS
sre., 22.10.2014
SK Olimpija organizira tečaje smučanja in telovadbe...
Z DRUŽINAMI OSVOJIMO TRIGLAV 2015 - GORSKA ROŽA
sre., 22.10.2014
Če bi radi družinske zdolgočasene nedelje pred televizorjem ali v nakupovalnem centru zamenjali za svež zrak, lepe razglede, svoje otroke odvrnili od posedanja pred računalnikom, poten je ta akcija, kot naročena za vas.
NAGLAVNE UŠI - kako se jih znebiti v enem dnevu - NOVO
čet., 23.10.2014
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
VSAK ČETRTEK ob 20. uri: Angleščina za vsakogar - Brezplačno
čet., 23.10.2014
Vabljeni vsak četrtek ob 20. uri, s pričetkom 4.septembra 2014, v Plesno trgovino Salsa. Ure angleščine bodo potekale na drugačen način, kjer bomo osvežili ter se naučili slovnico in besedni zaklad skozi obravnavanje zanimivih tematik...
Vse za balet v spletni trgovini www.za-ples.si
pet., 24.10.2014
Na zalogi različni modeli baletnih copat; usnjeni s celim ali deljenim podplatom, platneni otroški za odrasle - od 13,00 EUR naprej. Baletni dresi, baletne hlačne nogavice, krilca in tutuji.
SREDA ob 13. uri: Film , posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 05.11.2014
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.


TRGOVINE