Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: info@otrokoskop.si
NAPOVEDNIK:
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 07.10.2015
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: Film "NAŠEL SEM FELO KUTIJA"" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
ned., 01.11.2015
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
Hiška Šiška - nova igralnica za otroke v Šiški
čet., 19.11.2015
Hiška Šiška
Igralnica, ki stavi na otroško ustvarjalnost. Hiška Šiška, igralnica, ki odpira vrata v svet domišljije.
SREDA ob 18.30: Slikarski party v Ljubljani - pohitite s prijavami!
sre., 25.11.2015
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
Vse za balet v spletni trgovini www.za-ples.si
pet., 27.11.2015
Na zalogi različni modeli baletnih copat; usnjeni s celim ali deljenim podplatom, platneni otroški za odrasle - od 13,00 EUR naprej. Baletni dresi, baletne hlačne nogavice, krilca in tutuji.
Hasta La Pizza ali Pizza na palčki je nova uspešnica na slovenskem trgu.
sob., 28.11.2015
Hasta La Pizza ali Pizza na palčki je nova uspešnica na slovenskem trgu. Odlično se poda k rojstnodnevnim zabavam, špotnim eventom, drsališčem, kopališčem,smučiščem, bowling centrom ter ostalim priložnostim. 
Likovne delavnice za otroke - NIČ Art - Miklošičeva 13
sob., 28.11.2015
Delavnice so namenjene otrokom, ki želijo svoj čas preživeti v likovno ustvarjalnem okolju ter družbi kreativnih. Otroci se bodo spoznali z različnimi likovnimi tehnikami in materiali na področju risanja, slikanja, kiparstva in grafike.
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sob., 28.11.2015
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
ned., 29.11.2015
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv
12. DECEMBER: Sprostitveni vikend za samske, ponovno samske, ločene in osamljene - Šport Hotel Pokljuka
pon., 30.11.2015
Vsi, ki ste (ponovno) samski, željni oddiha in zabave, vam nudimo nepozaben vikend poln doživetij:
slikarski party, igre na prostem, druženje, spoznavanje in večerni žur na Pokljuki. Od 12. do 13. decembra  (slikarski party, igre na odprtem, ve
TOREK od 10. do 12. ure: SREČANJE MAMIC Z DOJENČKI, Knjižnica J. Mazovca, Fužine
tor., 01.12.2015
Zavod Objem organizira podporna srečanja mamic z dojenčki MAMICE ZAČETNICE, v knjižnici Jožeta Mazovca v Fužinah/ Ljubljana. Srečanja bodo potekala redno do konca leta 2015 ob torkih od 10 do 12 ure vsake 14 dni...


IDEJE ZA USTVARJANJE