Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: info@otrokoskop.si
NAPOVEDNIK:
SREDA ob 13. uri: Film, posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 04.02.2015
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
VSAK ČETRTEK ob 20. uri: Angleščina za vsakogar - Brezplačno
čet., 16.04.2015
Vabljeni vsak četrtek ob 20. uri, s pričetkom 4.septembra 2014, v Plesno trgovino Salsa. Ure angleščine bodo potekale na drugačen način, kjer bomo osvežili ter se naučili slovnico in besedni zaklad skozi obravnavanje zanimivih tematik...
PETEK ob 18. uri: Slikarski party v Ljubljani - pohitite s prijavami!
pet., 17.04.2015
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
NEDELJA ob 11. uri: Film "Pasolini" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
ned., 19.04.2015
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako se jih znebiti v enem dnevu - NOVO
pon., 20.04.2015
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Vse za balet v spletni trgovini www.za-ples.si
pon., 20.04.2015
Na zalogi različni modeli baletnih copat; usnjeni s celim ali deljenim podplatom, platneni otroški za odrasle - od 13,00 EUR naprej. Baletni dresi, baletne hlačne nogavice, krilca in tutuji.
NEDELJA ob 17. uri: gledališka predstava/muzikal "Show strahov" - za otroke 3+, Pionirski dom
tor., 21.04.2015
Otroci od drugega leta dalje lahko med predstavo uživajo ob zabavnih in poučnih dialogih ter ob dinamičnih glasbenih vložkih, za katere sta poskrbela Eva Moškon kot mentorica petja in Davor Herceg z odlično glasbo.
Hasta La Pizza ali Pizza na palčki je nova uspešnica na slovenskem trgu.
sre., 22.04.2015
Hasta La Pizza ali Pizza na palčki je nova uspešnica na slovenskem trgu. Odlično se poda k rojstnodnevnim zabavam, špotnim eventom, drsališčem, kopališčem,smučiščem, bowling centrom ter ostalim priložnostim. 
ČAJANKA PRI MUCI Brezplačno varstvo otrok (do 6. leta starosti) vsak dan v Pionirskem domu v Ljubljani
sob., 25.04.2015
ČAJANKA PRI MUCI - Brezplačno varstvo otrok v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih. Vse otroke od do 6. let (otroci do 3. leta v spremstvu staršev) vabimo, da se nam pridružijo na delavnicah » Čajanka pri muci« , ki bo potekala od ponede
Z DRUŽINAMI OSVOJIMO TRIGLAV 2015 - GORSKA ROŽA
pet., 29.05.2015
Če bi radi družinske zdolgočasene nedelje pred televizorjem ali v nakupovalnem centru zamenjali za svež zrak, lepe razglede, svoje otroke odvrnili od posedanja pred računalnikom, poten je ta akcija, kot naročena za vas.


IDEJE ZA USTVARJANJE