Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: info@otrokoskop.si
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK TOREK med 16.30 in 17.15: BREZPLAČNE PLESNE URICE za otroke od 3. do 8. let - City park, otroško igrišče
tor., 05.12.2017
Otroci, stari od 3 do 8 let, vabljeni, da zaplešete z nami! Udeležite se zabavnih in razigranih plesnih uric vsak torek v otroškem igrišču Cityparka, med 16.30 in 17.15 uro.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
SREDA ob 17.30: Ustvarjalni ples in igra - za otroke 6+, v Ljubljani, Pleteršnikova 12
sre., 14.03.2018
Plesno gibanje in izražanje za vsakogar. Preko ustvarjalnega gibanja in improvizacije bomo iskali svoj izraz ter naravno veselje do gibanja, energije in ritma. vsako sredo ob 17.30 za otroke od šestega leta starosti naprej...
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
ned., 10.06.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 13.06.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Pohištvo za otroke - NOVO v Sloveniji - Frrrniture.com
pet., 15.06.2018
Frrrniture otroku in okolju prijazno trajnostno pohištvo. Kolekcija vsebuje kolekcijo šestih stolov in mize. V predšolski vzgoji spodbujajo otrokovo domišljijo, ker skozi igrivo podobo postanejo del dogajanja.
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!


DOJENČKI in MALČKI

Euromarkt Center d.o.o.
Šmartinska 152g
1000 Ljubljana

01 587 30 50
info@citypark.si
www.citypark.si
brezplačna joga za otrokeZa malčke in dojenčke

Joga za dojenčke, vodi certificirana učiteljica Rainbow Kids Yoga Petra Arula:
ob četrtkih 10.00 - 10.45 (1 - 6 mesečni dojenčki)
ob četrtkih 11.00 - 11.45 (7 - 11 mesečni dojenčki)

Joga za dojenčke je namenjena najmlajšim in njihovim mamicam - najprej se s posebnimi vajami posvetimo mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči, sledi povezovanje z dojenčkom, masaža in nato vaje, prilagojene najmlajšim. Če je masaža ali katera vaja prenaporna, se mali jogiji lahko tudi sredi vadbe pogostijo pri mamicah. Tu je dovoljeno vse - pomembno je le, da nam je lepo, zato pri jogi vedno poskrbimo tudi za mamice s sproščanjem in vračanjem energije, ki jo mamice še kako potrebujejo.
Trajanje: 45 minut
Starost: do 12. meseca
Oprema: brisačka v velikosti otroka, odejica

 


Jogica - igriva-pravljična-domišljijska joga za otroke, vodi certificirana učiteljica Rainbow Kids Yoga Petra Arula
četrtki od 16.30 do 17.15
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, naravo, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom, velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Trajanje: 45 minut
Starost: 3 do 8 let
Oprema: copatki ali debelejše nedrseče nogavičke, udobna oblačila


Nova doba d.o.o.
Zlatek 15
1000 Ljubljana

041 350 173
sandra.sesek@mojesanje.si
www.mojesanje.si

Področje delovanja: Ljubljana

Moje sanjeMoje sanje - pravi svet za vašega otroka je dvojezično ( ang -slo) zasebno varstvo otrok, ki poteka v prekrasnem naravnem okolju v Ljubljani
Otroci se bodo gibali v dvojezičnem okolju, saj so nekatere vzgojiteljice "Native Speaker" angleškega jezika. Tako bodo imeli otroci priložnost spoznavati tudi druge kulture in se prilagajati na drugačnost.

Dnevno varstvo, ki poteka med 7. in 16.30, je namenjeno otrokom od 10. meseca do 6. leta starosti. V popoldanskem varstvu (katero poteka od 16.30-21.00) omejitve ni.

OSNOVNE KOMPONENTE PROGRAMA MOJE SANJE :
• Angleški jezik (ena od vzgojiteljic govori z otroki samo v angleškem jeziku in na ta način omogoča nenehno zgodnje učenje tujega jezika)
• Šport (plavanje z izkušenimi plavalci za dojenčke in malčke ( potrjenimi s strani plavalne zveze),v zimskih mesecih, izražanje prek plesa, igriva vadba z Andrejo Semolič, sprehodi v naravo)
• Likovna umetnost (razne izkušnje s področja likovne umetnosti so zaradi celovitosti doživljanja in ustvarjanja pomemben dejavnik uravnoteženega razvoja otroka)
• Glasba (ukvarjanje z glasbo je poleg spodbudnega in duhovno bogatega okolja izjemno pomembno za otrokov nadaljnji razvoj.
• Naravoslovne urice - spoznavajmo svet in kako stvari delujejo

Moje sanje zasebni vrtec s 01.03.2013 na novo odpira vrata še novozgrajenemu eko vrtcu tudi v Podutiku
 


Štepanjsko naselje
Litijska cesta 38
1000 Ljubljana

051 37 60 37
plesni.studio.tina@gmail.com
www.ples-tina.com

Področje delovanja: Ljubljana
plesni studio Odprli smo vrata novega plesno-rekreacijskega centra Plesni studio Tina v poslovno-trgovskem objektu na Litijski cesti 38 (Štepanjsko naselje) v Ljubljani. Od ponedeljka, 5. septembra, do sobote, 11. septembra 2011, vas vabimo na otvoritveni teden brezplačnih vadb.
plesni studio tinaVadbe bodo potekale po rednem urniku, ki si ga lahko ogledate na spletni straniwww.ples-tina.com.
Menim, da bo vsak našel vadbo zase, saj ponujamo širok spekter plesnih, rekreativnih in skupinskih vadb, ki so na voljo od jutra do poznega večera:

 

plesni studio v Ljubljani• ples za najmlajše: baletni in plesni vrtec
• ples za otroke in mladino: pop, hip-hop, breakdance, cheerdance, balet in latinsko-ameriški/standardni plesi
• ples za odrasle: pop&hip hop mame, trebušni plesi, salsa solo, salsa in družabni plesi v paru, ples ob drogu (pole dance)
• skupinske vadbe: pilates, joga, zumba, kardio&TNZ, za nosečnice, za mamice po porodu, za starejše
• vadbe za dojenčke: babyhandling in igralno-gibalne skupine
• vadbe za malčke: športno-gibalne vadbe (poligoni, elementarne igre, igre z rekviziti, rajanje)
Vhod v prostore je za Pošto Slovenije in Picerijo Oliva. Parkirišča so na voljo za poslovnim objektom in na parkiriščih Štepanjskega naselja, med Litijsko cesto in Ul. miru.


OMI d.o.o. - Servis OMA
Kapucinski trg 8
4220 Škofja Loka

041 617 958
info@oma.si
www.oma.si

Področje delovanja: Ljubljana
plavanje za dojenčke VODNE IGRARIJE ZA DOJENČKE IN MALČKE!

V kolikor imate doma dojenčka starega od štiri mesecev, pa do enega leta, Vas polžek OMI vabi v prenovljeni Starološki bazen, kjer se boste skupaj z dojenčkom seznanjali z vodo in vsemi možnimi dejavnostmi in vragolijami v njej.
Čofotanja za dojenčke potekajo ob SREDAH, od 11 do 12 ure, oziroma med 12 in 13 uro...v bazenu (Center slepih in slabovidnih) v Stari Loki, z pričetkom v začetku septembra 2011, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Čofotanja za malčke pa ob PONEDELJKIH, med 17 in 18 uro!
Število udeležencev je na žalost omejeno , zato priporočamo čim prejšnje prijave.

www.savnabreza.com

Področje delovanja: Ljubljana
Savna klub breza je zasebni klub v Ljubljani, s široko paleto skrbno izbranih dejavnosti. Sprostite se lahko ob savnanju ali na masaži v prijetnem zasebnem vzdušju, na voljo pa so tudi različni vadbeni programi. Na voljo je obisk fitnes studia ter različne vodene vadbe za vse generacije, kot tudi nosečnice, mamice in mamice z dojenčki, ki lahko vadijo tudi v bazenu.

 


info@paparica.si
www.paparica.si

Področje delovanja: povsod
Spletna stranwww.paparica.si je namenjena hrani in prehranjevanju dojenčkov in malčkov.

e-knjiga


ec.europa.eu

Področje delovanja: povsod
Zoe makes a splash: je interaktivna knjiga, primerna za pametne telefone in tablice, ki uči otroke o pomembnosti in pametni rabi vode doma in v šoli. Zgodba sledi dvema otrokoma, ki ju vodi Žabec Fred skozi onesnaženo barje in ju uči kako bolj pazljivo uporabljati vodo. Razloži jima tudi vpliv onesnažene vode na divjino in življenjsko okolje ter ju pouči o koristih, ki jih imamo od čiste vode. Gre za zabavno in interaktivno aplikacijo polno spodbudnih animacij in likov. Otroke spodbudi k temu, da vidijo vodo na nov način skozi učenje o kroženju vode in jim predstavi, kako upravljanje z vodo pravzaprav deluje. Otroci dobijo mnogo nasvetov o tem kako ohranjati vodo. Knjiga je v angleščini tako, da lahko otroci hkrati še bogatijo svoj angleški jezikovni zaklad

Pilonova 34
1000 Ljubljana

051346955
prodaja@kakadu.si
www.kakadu.si

Področje delovanja: povsod
Otroška trgovina Kakadu nudi inovativne izdelke vrhunske kakovosti za male nagajivčke od rojstva dalje: Viseče mreže in slingi; Posteljice Bednest; Designerska kolesa in poganjalci Kokua ; Designerska oblačila za dojenčke Noo design..

1000 Lj/Ptuj/MB/Bled/Debeli Rtič/Kranj/M.Sobota/Ka

plavanje@plavanje-dojenckov.com
www.plavanje-dojenckov.com

Področje delovanja: Ljubljana
Plavanje dojenčkov!
Dojenčke, malčke in otroke učijo po 3-stopenjskem plavalnem programu do pravilne tehnike plavanja. Do rezultatov so prišli s posebej zasnovanimi plavalnimi pripomočki - Fredovimi plavalnimi obroči

Mojca Kurent
1000 Ljubljana z okolico

041 338 555
l.kurent@s5.net
www.masazadojencka.si

Področje delovanja: Ljubljana
Tečaji masaže dojenčkov - svetovanja, masaža za mamice, srečanja mladih mamic, telovadba za mamice z dojenčki, za mamice po porodu, bownova terapija..