Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


DOJENČKI in MALČKI

Euromarkt Center d.o.o.
Šmartinska 152g
1000 Ljubljana

01 587 30 50
[email protected]
www.citypark.si
brezplačna joga za otrokeZa malčke in dojenčke

Joga za dojenčke, vodi certificirana učiteljica Rainbow Kids Yoga Petra Arula:
ob četrtkih 10.00 - 10.45 (1 - 6 mesečni dojenčki)
ob četrtkih 11.00 - 11.45 (7 - 11 mesečni dojenčki

Nova doba d.o.o.
Zlatek 15
1000 Ljubljana

041 350 173
[email protected]
www.mojesanje.si

Področje delovanja: Ljubljana

Moje sanjeMoje sanje - pravi svet za vašega otroka je dvojezično ( ang -slo) zasebno varstvo otrok, ki poteka v prekrasnem naravnem okolju v Ljubljani
Otroci se bodo gibali v dvojezičnem okolju, saj so nekatere vzgojiteljice "Native Speaker" angleškega jezika. Tako bodo imeli otroci priložnost spoznavati tudi druge kulture in se prilagajati na drugačnost.

Dnevno varstvo, ki poteka med 7. in 16.30, je namenjeno otrokom od 10. meseca do 6. leta starosti. V popoldanskem varstvu (katero poteka od 16.30-21.00) omejitve ni.

OSNOVNE KOMPONENTE PROGRAMA MOJE SANJE :
• Angleški jezik (ena od vzgojiteljic govori z otroki samo v angleškem jeziku in na ta način omogoča nenehno zgodnje učenje tujega jezika)
• Šport (plavanje z izkušenimi plavalci za dojenčke in malčke ( potrjenimi s strani plavalne zveze),v zimskih mesecih, izražanje prek plesa, igriva vadba z Andrejo Semolič, sprehodi v naravo)
• Likovna umetnost (razne izkušnje s področja likovne umetnosti so zaradi celovitosti doživljanja in ustvarjanja pomemben dejavnik uravnoteženega razvoja otroka)
• Glasba (ukvarjanje z glasbo je poleg spodbudnega in duhovno bogatega okolja izjemno pomembno za otrokov nadaljnji razvoj.
• Naravoslovne urice - spoznavajmo svet in kako stvari delujejo

Moje sanje zasebni vrtec s 01.03.2013 na novo odpira vrata še novozgrajenemu eko vrtcu tudi v Podutiku
 


Štepanjsko naselje
Litijska cesta 38
1000 Ljubljana

051 37 60 37
[email protected]
www.ples-tina.com

Področje delovanja: Ljubljana
plesni studio
plesni studio tinaVadbe bodo potekale po rednem urniku, ki si ga lahko ogledate na spletni straniwww.ples-tina.com.

 

plesni studio v Ljubljani• ples za najmlajše: baletni in plesni vrtec
• ples za otroke in mladino: pop, hip-hop, breakdance, cheerdance, balet in latinsko-ameriški/standardni plesi
• ples za odrasle: pop&hip hop mame, trebušni plesi, salsa solo, salsa in družabni plesi v paru, ples ob drogu (pole dance)
• skupinske vadbe: pilates, joga, zumba, kardio&TNZ, za nosečnice, za mamice po porodu, za starejše
• vadbe za dojenčke: babyhandling in igralno-gibalne skupine
• vadbe za malčke: športno-gibalne vadbe (poligoni, elementarne igre, igre z rekviziti, rajanje)
Vhod v prostore je za Pošto Slovenije in Pizzerijo Oliva. Parkirišča so na voljo za poslovnim objektom in na parkiriščih Štepanjskega naselja, med Litijsko cesto in Ul. miru.


OMI d.o.o. - Servis OMA
Kapucinski trg 8
4220 Škofja Loka

041 617 958
[email protected]
www.oma.si

Področje delovanja: Ljubljana
plavanje za dojenčke VODNE IGRARIJE ZA DOJENČKE IN MALČKE!

V kolikor imate doma dojenčka starega od štiri mesecev, pa do enega leta, Vas polžek OMI vabi v prenovljeni Starološki bazen, kjer se boste skupaj z dojenčkom seznanjali z vodo in vsemi možnimi dejavnostmi in vragolijami v njej.

www.savnabreza.com

Področje delovanja: Ljubljana
Savna klub breza je zasebni klub v Ljubljani, s široko paleto skrbno izbranih dejavnosti. Sprostite se lahko ob savnanju ali na masaži v prijetnem zasebnem vzdušju, na voljo pa so tudi različni vadbeni programi. Na voljo je obisk fitnes studia ter različne vodene vadbe za vse generacije, kot tudi nosečnice, mamice in mamice z dojenčki, ki lahko vadijo tudi v bazenu.

 


[email protected]
www.paparica.si

Področje delovanja: povsod
Spletna stranwww.paparica.si je namenjena hrani in prehranjevanju dojenčkov in malčkov.

e-knjiga


ec.europa.eu

Področje delovanja: povsod
Zoe makes a splash: je interaktivna knjiga, primerna za pametne telefone in tablice, ki uči otroke o pomembnosti in pametni rabi vode doma in v šoli. Zgodba sledi dvema otrokoma, ki ju vodi Žabec Fred skozi onesnaženo barje in ju uči kako bolj pazljivo uporabljati vodo. Razloži jima tudi vpliv onesnažene vode na divjino in življenjsko okolje ter ju pouči o koristih, ki jih imamo od čiste vode. Gre za zabavno in interaktivno aplikacijo polno spodbudnih animacij in likov. Otroke spodbudi k temu, da vidijo vodo na nov način skozi učenje o kroženju vode in jim predstavi, kako upravljanje z vodo pravzaprav deluje. Otroci dobijo mnogo nasvetov o tem kako ohranjati vodo. Knjiga je v angleščini tako, da lahko otroci hkrati še bogatijo svoj angleški jezikovni zaklad

Pilonova 34
1000 Ljubljana

051346955
[email protected]
www.kakadu.si

Področje delovanja: povsod
Otroška trgovina Kakadu nudi inovativne izdelke vrhunske kakovosti za male nagajivčke od rojstva dalje: Viseče mreže in slingi; Posteljice Bednest; Designerska kolesa in poganjalci Kokua ; Designerska oblačila za dojenčke Noo design..

1000 Lj/Ptuj/MB/Bled/Debeli Rtič/Kranj/M.Sobota/Ka

[email protected]
www.plavanje-dojenckov.com

Področje delovanja: Ljubljana
Plavanje dojenčkov!
Dojenčke, malčke in otroke učijo po 3-stopenjskem plavalnem programu do pravilne tehnike plavanja. Do rezultatov so prišli s posebej zasnovanimi plavalnimi pripomočki - Fredovimi plavalnimi obroči

Mojca Kurent
1000 Ljubljana z okolico

041 338 555
[email protected]
www.masazadojencka.si

Področje delovanja: Ljubljana
Tečaji masaže dojenčkov - svetovanja, masaža za mamice, srečanja mladih mamic, telovadba za mamice z dojenčki, za mamice po porodu, bownova terapija..