Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


ADRENALINSKI PARKI

Adrenalinskli park
2000 Maribor

[email protected]
www.pohorje.org

Področje delovanja: Maribor
Adrenalinski park-Višinski poligon Pohorje je poligon za drzne.
Višje, hitreje, močneje tukaj ni dovolj. Prepričani morate biti, da 8 metrov nad tlemi ni nobena višina. Da zadetek z barvno žogico ni boleča rana. Da 50 kilometrov na uro po strmem pobočju ni nobena hitrost. Da hoja po žerjavici ni boleča za vaše noge. In da ste s svojim gorskim kolesom sposobni premagati eno najtežjih rekreativnih prog za spust v Evropi!
Online rezervacija adrenalinskega parka

Shakespearova 10
2000 Maribor

[email protected]
www.adrenalinko.org

Področje delovanja: Maribor
V namen promocije adrenalinskih športov so ustanovili akrobatsko show skupino »adrenalinko«,ki s svojimi nastopi šokira občinstvo s posameznimi akrobatskimi programi.
Mladi akrobati izvajajo akrobacije,kot so preskakovanje raznih ovir in preprek,denimo avtomobile,stojnice in drugo,s pomočjo male prožne ponjave(trampolin), izvajajo pa tudi številne talne akrobacije.


Delavska ulica 24
2000 Maribor

041 512 872
[email protected]
www.balonarstvo.si

Področje delovanja: Maribor

Društvo Pegaz je najstarejše balonarsko društvo na Štajerskem.
Poleti z balonom so lahko izvirno darilo, spomin, dogodek, reklama....  


BRLA&ŽIGA
4000 Kranj

[email protected]
www.educa.fmf.uni-lj.si

Področje delovanja: Kranj
Športno plezanje za otroke do 18. leta pri AO Kranj in plezalni tabori za otroke.Planinsko društvo Tržič
Balos 4
4290 Tržič

031 823 696
[email protected]
www.planinsko-drustvo-trzic.si

Področje delovanja: Kranj

Alpinistični odsek Planinskega društva Tržič organizira športno plezanje za otroke.
Tečaj traja 30 ur, kar običajno znese približno dva do tri mesece plezanja 2x tedensko na veliki in mali steni. Otroci se v tečaju naučijo predvsem varne uporabe vseh pripomočkov, ki se uporabljajo pri športnem plezanju ter varnega plezanja nasploh.
Organizirajo tudi začetne tečaje za odrasle, ki so nekoliko daljši, saj obsegajo približno 120 ur.


p.p. 7
5292 Renče

[email protected]
www.sd-partizan-rence.si

Področje delovanja: Nova Gorica
Športno društvo Partizan Renče
Športna šola vključuje vadbo splošne telesne vzgoje, ki je namenjena otrokom od pet do deset let, medtem ko se z enajst do petnajst let starimi deklicami in dečki bolj posvečajo gimnastiki. Vadba zajema tako vaje v parterju, na orodju (drog, bradlja, gred, preskok), kakor tudi skoke na mali prožni ponjavi in v zadnjem času tudi na veliki prožni ponjavi.
Športna šola:
1. otroci skupaj s starši, 2. Cicibani 4-5 let, 3. Cicibani 6-8 let, 4. Cicibanke 6-8 let, 5. Mlajše deklice 9-11 let 6. Mlajši dečki 9-11 let
Športna gimnastika:
1. Starejše deklice 12-14 let, 2. Starejši dečki 12-14 let, 3. Mladinke 15-18 let, 4.Mladinci 15-18 let, 5. Članice nad 19 let, 6. Člani nad 19 let
Vadba za odrasle: 1. Rekreacija članice, 2. Pohodništvo, 3. Kajakaštvo, 4. rekreacija nad 20 letOražnova 12
8311 Kostanjevica na Krki

070/882 007
[email protected]
www.balonarstvo.net

Področje delovanja: Novo Mesto
Let z balonom je prelepo darilo, ki se ga obdarjeni spominja vse življenje. Darilni bon, ki je hkrati vozovnica za polet vam dostavimo osebno ali po pošti, o času poleta in ostalih podrobnostih pa se z obdarjencem dogovorimo naknadno.