Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: info@otrokoskop.si
NAPOVEDNIK:
SAMO V SEPTEMBRU - SK Olimpija organizira BREZPLAČEN tečaj rolanja in BREZPLAČNO tedensko vadbo
pet., 19.09.2014
SK Olimpija organizira BREZPLAČEN tečaj rolanja in BREZPLAČNO tedensko vadbo. SK Olimpija vabi vse otroke od 3. do 16. leta, da se nam pridružite na telovadbi!
KAJ JE to UMETNOST? - "šola" za bodoče umetnike in razgledane otroke - GALOV KLUB - vabljeni vsi mali in veliki - ustvarjalno raziskovalne delavnice v Narodni galeriji
sob., 20.09.2014
Otroke vabimo k vpisu v Galov klub. Skupaj z učenim in radovednim škratom Galom bomo skozi leto enkrat mesečno raziskovali umetnine v galeriji, se igrali in veliko ustvarjali! Skratka, GALa bo! Otroke razdelimo v pet skupin. Srečanj je devet.
NEDELJA ob 11. uri: Film ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
ned., 21.09.2014
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
Matične celice - podarjamo bone v vrednosti 100 evrov!!!
pon., 22.09.2014

Podarjamo bone za shranitev matičnih celic

Nova kolekcija gimnastičnih dresov POLETJE 2014 - NOVO!
pon., 22.09.2014
Na voljo najrazličnejši dresi za športno gimnastiko - primerni za vadbo, rekreacijo ali tekmovanja; Oglejte si nove vzemirljive linije MELODY, SCRIBBLE, RITZY, HARMONY in RIPPLE.
ČAJANKA PRI MUCI Brezplačno varstvo otrok (do 6. leta starosti) vsak dan v Pionirskem domu v Ljubljani
tor., 23.09.2014
ČAJANKA PRI MUCI - Brezplačno varstvo otrok v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih. Vse otroke od do 6. let (otroci do 3. leta v spremstvu staršev) vabimo, da se nam pridružijo na delavnicah » Čajanka pri muci« , ki bo potekala od ponede
SREDA od 11. do 12. ure: »HALO, FAMILYLAB?« je brezplačna telefonska svetovalna linija za starše
sre., 24.09.2014
»HALO, FAMILYLAB?« je brezplačna telefonska svetovalna linija Zavoda MANAMI za starše in strokovne delavce, ki delajo z otroki in družinami. Svetovalna linija 040 49 00 49
POPOLDANSKO VARSTVO OTROK v Ljubljani - OTROŠKA AKADEMIJA
pet., 26.09.2014
Otroška  akademija nudi organizirano popoldansko varstvo za otroke med 3. in 10. letom starosti. Vabimo vas v naše prostore v Ljubljani (Litijska c. 35). Organizirano varstvo otrok poteka v popoldanskem času od ponedeljka do sobote.
Vse za balet v spletni trgovini www.za-ples.si
pet., 26.09.2014
Na zalogi različni modeli baletnih copat; usnjeni s celim ali deljenim podplatom, platneni otroški za odrasle - od 13,00 EUR naprej. Baletni dresi, baletne hlačne nogavice, krilca in tutuji.
SREDA ob 13. uri: Film - posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 08.10.2014
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.


IGRAČE in ZUNANJA IGRALA

Aksiom toys Jože Rupnik s.p.
Kajuhova ulica 12a
5280 Idrija

041 480 100
aksiom1@siol.net
www.lesena-igrala.si

Področje delovanja: povsod
Aksiom je spletna trgovina s čudovitimi
- naravnimi lesenimi igračami
- notranjimi in zunanjimi lesenimi igrali
Naše igrače šepetajo zgodbo gozdov, so naravne, da lahko otrok začuti vonj lesa. So prijetne na dotik in prijazne za občutljivo otroško kožo. So nestrupene, visokokakovostne, navdih za kreativno in domiselno igro. Prispevajo k zdravemu razvoju čustev. Lesene igrače prenašajo toploto v otroška srca, da postane otrok bolj umirjen. Naši leseni kompleti za sestavljanje so super igrače za otroke vseh starosti. Spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost, povečujejo motorične spretnosti in spodbujajo intelektualni razvoj.
Otroci spoznavajo svet skozi igro in kaj je lepšega kot igranje na prostem. Poleg svojega programa, prodajamo tudi igrače automoblox in igrala Jungle Gym, ki so odlična izbira za vsakega otroka. Vključujejo aktivnosti, pustolovščino in zabavo. Igrala so trdna, varna in poceni.
Otroci radi tečejo, skakajo, plezajo tudi v slabem vremenu. Poskrbite, da bo vaš otrok aktiven skozi celo leto z notranjimi igrali, ki ne zasedejo veliko prostora.
Opremljamo tudi naravne EKO kotičke, ki so namenjeni vsem igre željnim malčkom.
Raziščite prenovljeno ponudbo v naši spletni trgovini.
Bodimo Eko, bodimo IN, kupujmo slovenske proizvode, proizvode narav

igrace.bambi@siol.net
www.bambi.si

Področje delovanja: povsod

Spletna trgovina Bambi nudi igrače, opremo za otroke, pripomočke ter tekstil.  Med igračami lahko izbirate od radijsko vodenih vozil, do igrač iz pliša in pa dojenčkov različnih velikosti. Poleg tega pa se ukvarjajo še z prodajo sestavljank (puzzle) in pa kakovostnih miniaturnih vozil v različnih merilih. Večino igrač naročajo iz celega sveta, zaradi zelo dobre ponudbe in ustrežljivosti. Podjetja s katerimi sodelujejo so: Nikko, Cararama, Bruder, Lelly, Cititoy, Sitoy in še mnogi drugi.


Pilonova 34
1000 Ljubljana

051346955
prodaja@kakadu.si
www.kakadu.si

Področje delovanja: povsod
Otroška trgovina Kakadu nudi inovativne izdelke vrhunske kakovosti za male nagajivčke od rojstva dalje: Viseče mreže in slingi; Posteljice Bednest; Designerska kolesa in poganjalci Kokua ; Designerska oblačila za dojenčke Noo design..

Pika poka d.o.o.
1000 Ljubljana in Slovenija

info@apollo.si
www.pikapolonica.com

Področje delovanja: povsod
Pika polonica je (spletna) trgovina z otroško opremo -vozički, avtosedeži, oblačila, obutev, igrače, igrala...
Pikapolonica trgovine najdete po celotni Sloveniji:
Ormož, Ptuj, Kočevje, Kranj, Maribor, Sevnica, Kamnik,Rogaška Slatina, Velenje, Ljubljana, Ljutomer, Prevalje, Slovenske Konjice, Murska Sobota, Novo mesto, Gornja Radgona...


Sonček.si d.o.o.
1000 Ljubljana

info@soncek.si
www.soncek.si

Področje delovanja: povsod

Želje po prodaji izdelkov za otroke so se jim porodile pred približno osemnajstimi leti, po krajšem času pa so jih uresničili z nakupom majhne trgovine, ki so jo kmalu napolnili s prvimi kosi oblačil ter opreme za dojenčke.
Sedaj njihova ponudbo obsega: vozičke, avtosedeže, oblačila, obutev, igrače, igrala...


1000 Ljubljana

zaotroke@enakupi.net
zaotroke.enakupi.com

Področje delovanja: povsod
Otroški spletni nakupovalni center:
  • vozički,
  • avtosedeži,
  • oblačila,
  • obutev,
  • igrače,
  • igrala...

Gallusovo nabrežje 11
1000 Ljubljana

01/425 67 84
ristanc@volja.net
www.tojeto.info

Področje delovanja: Ljubljana
Ristanc trgovina-lesene, vesele, naravne, zabavne igrače...Odprto od 9. do 19. ure, sobota 9.-14. ure, nedelja od 10. do 13. ure. Gallusovo nabrežje 29,1000 Ljubljana, 01- 425 67 84. Trgovina se nahaja pri Šuštarskem mostu, v Ljubljani.1000 Ljubljana

051346955
prodaja@kakadu.si
www.otrosko-kolo.si

Področje delovanja: povsod
Otroško kolo brez pedal Like a bike

Zakaj se boste pri izbiri prvega kolesa odločili za otroško kolo Like a bike?
• Gre za izjemno lahka kolesa brez pedal vrhunske kakovosti, ki so poznana po celem svetu in sodijo v kategorijo najboljših tovrstnih koles. Zaradi svoje lahkosti so tudi izjemno enostavna za prenašanje.
• Posebna pozornost pri oblikovanju koles je namenjena varnosti otroka. Otroško kolo brez pedal Like a bike zato nima ostrih robov, klobučevina na sprednjem kolesu preprečuje ostre ovinke, klobučevina med okvirjem in vilicami pa preprečuje, da bi se otrok uščipnil v prstke.
• Gre za izjemno vzdržljivo kolo z napihljivimi gumami, ki omogoča, da je kolo primerno za več otrok. Vsa kolesa brez pedal razen modela Jumper so narejena v Nemčiji; Proizvajalec vam nudi 2 leti garancije.
• Kolesa Like a bike boste zaradi ugleda blagovne znamke zlahka prodali za polovično ceno, ko ga vaši otroci ne bodo več uporabljali. Za ostala kolesa boste težko iztržili več kot 50 EUR.


Tronic d.o.o.
Stara ježica 6
1000 Ljubljana

01 566 10 84
s.hoareau@tronic.si
www.majtoj.si

Področje delovanja: povsod

Igrače za velike in majhne - Vse od plišastih igrač do igrač na daljinsko upravljanje. Le izbrane blagovne znamke priznanih proizvajalcev. Veleprodaja in maloprodaja. Čaka vas zabavni kotiček 

Prodajni program:
- BULLYLAND
- SOFT PLAY
- NEW RAY
- RUSS BERRIE
- ROADBOT
- WOWOW
- SIMM LENA
- FLASHING ROLLER
- COBI 


Gallusovo nabrežje 29
1000 Ljubljana

01 425 67 84
ristanc@volja.net
www.tojeto.info

Področje delovanja: Ljubljana

Trgovina TO JE TO je prodajalna pametnih iger in igrač.
Ponujajo kakovostne, didaktične igre, igrače, knjige in opremo za eksperimentiranje.
Nahajajo se v centru Ljubljane.
TO JE TO je tudi spletna trgovinica...