Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: info@otrokoskop.si
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 15. uri: "Gašper in Petra – najboljša prijatelja", film za otroke 4+, Kinodvor
ned., 26.10.2014
Zgodba o domišljiji in prijateljstvu med petletnikoma, v kateri nastopajo tudi domače živali in plišaste igrače. Izjemno redka priložnost za ogled celovečernega igrano-animiranega filma z najmlajšimi otroki!Lepo vabljeni na ogled filma...
NEDELJA ob 11. uri: Film "HOTEL" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
ned., 26.10.2014
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
Maribor, od 27.-30.10.2014: "HALLOWEEN ŠIVILJSKA DELAVNICA" - delavnice za otroke-Maribor, cena 5 Eur,
pon., 27.10.2014
Prostovoljka ZPM Maribor Urška Cotič med jesenskimi počitnicami pripravlja posebno HALLOWEEN ŠIVILJSKO DELAVNICO, na kateri si bodo otroci z uporabo šiviljskega stroja sešili sliko, blazino, čarovniški klobuk in halloween kostum.
KAJ JE to UMETNOST? - "šola" za bodoče umetnike in razgledane otroke - GALOV KLUB - vabljeni vsi mali in veliki - ustvarjalno raziskovalne delavnice v Narodni galeriji
pon., 27.10.2014
Otroke vabimo k vpisu v Galov klub. Skupaj z učenim in radovednim škratom Galom bomo skozi leto enkrat mesečno raziskovali umetnine v galeriji, se igrali in veliko ustvarjali! Skratka, GALa bo! Otroke razdelimo v pet skupin. Srečanj je devet.
ČAJANKA PRI MUCI Brezplačno varstvo otrok (do 6. leta starosti) vsak dan v Pionirskem domu v Ljubljani
tor., 28.10.2014
ČAJANKA PRI MUCI - Brezplačno varstvo otrok v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih. Vse otroke od do 6. let (otroci do 3. leta v spremstvu staršev) vabimo, da se nam pridružijo na delavnicah » Čajanka pri muci« , ki bo potekala od ponede
Nova kolekcija gimnastičnih dresov JESEN 2014 - NOVO!
sre., 29.10.2014
Na voljo najrazličnejši dresi za športno gimnastiko - primerni za vadbo, rekreacijo ali tekmovanja; Oglejte si nove vzemirljive linije MELODY, SCRIBBLE, RITZY, HARMONY in RIPPLE.
NAGLAVNE UŠI - kako se jih znebiti v enem dnevu - NOVO
čet., 30.10.2014
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Vse za balet v spletni trgovini www.za-ples.si
čet., 30.10.2014
Na zalogi različni modeli baletnih copat; usnjeni s celim ali deljenim podplatom, platneni otroški za odrasle - od 13,00 EUR naprej. Baletni dresi, baletne hlačne nogavice, krilca in tutuji.
VSAK ČETRTEK ob 20. uri: Angleščina za vsakogar - Brezplačno
čet., 30.10.2014
Vabljeni vsak četrtek ob 20. uri, s pričetkom 4.septembra 2014, v Plesno trgovino Salsa. Ure angleščine bodo potekale na drugačen način, kjer bomo osvežili ter se naučili slovnico in besedni zaklad skozi obravnavanje zanimivih tematik...
31.10.204: Halloween horror maraton v Kinodvoru: dvanajst ur groze, gorja in gravža
pet., 31.10.2014
Halloween horror maraton v Kinodvoru: dvanajst ur groze, gorja in gravža! Najbolj grozna stvar, ki se vam lahko zgodi v Kinodvoru, je tradicionalni maraton grozljivk po izboru Marcela Štefančiča, jr. v noči z 31. oktobra na 1. november!
SK Olimpija organizira tečaje smučanja ter priprav na tečaje smučanja - VPIS
pet., 31.10.2014
SK Olimpija organizira tečaje smučanja in telovadbe...
Z DRUŽINAMI OSVOJIMO TRIGLAV 2015 - GORSKA ROŽA
ned., 02.11.2014
Če bi radi družinske zdolgočasene nedelje pred televizorjem ali v nakupovalnem centru zamenjali za svež zrak, lepe razglede, svoje otroke odvrnili od posedanja pred računalnikom, poten je ta akcija, kot naročena za vas.
Matične celice - podarjamo bone v vrednosti 100 evrov!!!
pon., 03.11.2014

Podarjamo bone za shranitev matičnih celic

SREDA ob 13. uri: Film , posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 05.11.2014
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.


IGRAČE in ZUNANJA IGRALA

Aksiom toys Jože Rupnik s.p.
Kajuhova ulica 12a
5280 Idrija

041 480 100
aksiom1@siol.net
www.lesena-igrala.si

Področje delovanja: povsod
Aksiom je spletna trgovina s čudovitimi
- naravnimi lesenimi igračami
- notranjimi in zunanjimi lesenimi igrali
Naše igrače šepetajo zgodbo gozdov, so naravne, da lahko otrok začuti vonj lesa. So prijetne na dotik in prijazne za občutljivo otroško kožo. So nestrupene, visokokakovostne, navdih za kreativno in domiselno igro. Prispevajo k zdravemu razvoju čustev. Lesene igrače prenašajo toploto v otroška srca, da postane otrok bolj umirjen. Naši leseni kompleti za sestavljanje so super igrače za otroke vseh starosti. Spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost, povečujejo motorične spretnosti in spodbujajo intelektualni razvoj.
Otroci spoznavajo svet skozi igro in kaj je lepšega kot igranje na prostem. Poleg svojega programa, prodajamo tudi igrače automoblox in igrala Jungle Gym, ki so odlična izbira za vsakega otroka. Vključujejo aktivnosti, pustolovščino in zabavo. Igrala so trdna, varna in poceni.
Otroci radi tečejo, skakajo, plezajo tudi v slabem vremenu. Poskrbite, da bo vaš otrok aktiven skozi celo leto z notranjimi igrali, ki ne zasedejo veliko prostora.
Opremljamo tudi naravne EKO kotičke, ki so namenjeni vsem igre željnim malčkom.
Raziščite prenovljeno ponudbo v naši spletni trgovini.
Bodimo Eko, bodimo IN, kupujmo slovenske proizvode, proizvode narav

igrace.bambi@siol.net
www.bambi.si

Področje delovanja: povsod

Spletna trgovina Bambi nudi igrače, opremo za otroke, pripomočke ter tekstil.  Med igračami lahko izbirate od radijsko vodenih vozil, do igrač iz pliša in pa dojenčkov različnih velikosti. Poleg tega pa se ukvarjajo še z prodajo sestavljank (puzzle) in pa kakovostnih miniaturnih vozil v različnih merilih. Večino igrač naročajo iz celega sveta, zaradi zelo dobre ponudbe in ustrežljivosti. Podjetja s katerimi sodelujejo so: Nikko, Cararama, Bruder, Lelly, Cititoy, Sitoy in še mnogi drugi.


Pilonova 34
1000 Ljubljana

051346955
prodaja@kakadu.si
www.kakadu.si

Področje delovanja: povsod
Otroška trgovina Kakadu nudi inovativne izdelke vrhunske kakovosti za male nagajivčke od rojstva dalje: Viseče mreže in slingi; Posteljice Bednest; Designerska kolesa in poganjalci Kokua ; Designerska oblačila za dojenčke Noo design..

Pika poka d.o.o.
1000 Ljubljana in Slovenija

info@apollo.si
www.pikapolonica.com

Področje delovanja: povsod
Pika polonica je (spletna) trgovina z otroško opremo -vozički, avtosedeži, oblačila, obutev, igrače, igrala...
Pikapolonica trgovine najdete po celotni Sloveniji:
Ormož, Ptuj, Kočevje, Kranj, Maribor, Sevnica, Kamnik,Rogaška Slatina, Velenje, Ljubljana, Ljutomer, Prevalje, Slovenske Konjice, Murska Sobota, Novo mesto, Gornja Radgona...


Sonček.si d.o.o.
1000 Ljubljana

info@soncek.si
www.soncek.si

Področje delovanja: povsod

Želje po prodaji izdelkov za otroke so se jim porodile pred približno osemnajstimi leti, po krajšem času pa so jih uresničili z nakupom majhne trgovine, ki so jo kmalu napolnili s prvimi kosi oblačil ter opreme za dojenčke.
Sedaj njihova ponudbo obsega: vozičke, avtosedeže, oblačila, obutev, igrače, igrala...


1000 Ljubljana

zaotroke@enakupi.net
zaotroke.enakupi.com

Področje delovanja: povsod
Otroški spletni nakupovalni center:
  • vozički,
  • avtosedeži,
  • oblačila,
  • obutev,
  • igrače,
  • igrala...

1000 Ljubljana

www.tojeto.info

Področje delovanja: Ljubljana
V trgovini TojeTo se trudimo ponujati kvalitetne ter zanimive igre, igrače in različne pripomočke, ki nudijo miselne in spretnostne izzive, a so hkrati zabavni. Vsi izdelki, ki jih nudimo so skrbno izbrani s strani naše ekipe, s čimer lahko zagotavljamo varnost, kvaliteto in cenovno dostopnost iger in igrač.


Poleg spletne trgovine imamo tudi trgovino na Gallusovem nabrežju v Ljubljani, kjer so razstavljeni vsi izdelki iz spletne trgovine, mnogi izmed njih pa so na voljo tudi za preizkus. Vsi naši prodajalci so strokovno podkovani in z vam z veseljem priskočijo na pomoč pri izbiri pravega izdelka za vas.

Izposoja družabnih iger >>>


Tronic d.o.o.
Stara ježica 6
1000 Ljubljana

01 566 10 84
s.hoareau@tronic.si
www.majtoj.si

Področje delovanja: povsod

Igrače za velike in majhne - Vse od plišastih igrač do igrač na daljinsko upravljanje. Le izbrane blagovne znamke priznanih proizvajalcev. Veleprodaja in maloprodaja. Čaka vas zabavni kotiček 

Prodajni program:
- BULLYLAND
- SOFT PLAY
- NEW RAY
- RUSS BERRIE
- ROADBOT
- WOWOW
- SIMM LENA
- FLASHING ROLLER
- COBI 


Gallusovo nabrežje 29
1000 Ljubljana

01 425 67 84
ristanc@volja.net
www.tojeto.info

Področje delovanja: Ljubljana

Trgovina TO JE TO je prodajalna pametnih iger in igrač.
Ponujajo kakovostne, didaktične igre, igrače, knjige in opremo za eksperimentiranje.
Nahajajo se v centru Ljubljane.
TO JE TO je tudi spletna trgovinica...


BTC City (Emporium-spodnja etaža)
1000 Ljubljana

01/541 00 50
www.btc-city.com

Področje delovanja: Ljubljana
Mladi tehnik nudi:
Program za modelarstvo in prosti čas.
Trgovina v BTC-u (Emporium, spodnja etaža), v Ljubljani ponuja:
- tehnične igrače od 5 let dalje: lesene, kovinske ali plastične sestavljanke vozil, zgradbo ali živali
- električne železnice in pribor za izdelavo maket železnic
- modelarstvo: osnovni material za gradnjo modelov.