Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


HOSTELI in PRENOČIŠČA

Mala ulica 8
1000 Ljubljana

01 434 26 60
[email protected]
www.apartmaji.si

Področje delovanja: Ljubljana
Iščete apartma, sobo v centru Ljubljani?
Na tej spletni strani vam ponujajo:
V centru Ljubljane in njegovi neposredni bližini
Za bivanje od enega dne do nekaj mesecev
Domače udobje in zasebnost za vse, ki se želijo počutiti kot doma
Popolnoma opremljene nastanitve, tudi s CTV, telefon, internetno povezavo, klimo napravo
Dodatna ponudba opreme in storitev, prilagojena potrebam gostov.


Youth hostels in Ljubljana
1000 Ljubljana

www.ljubljana-calling.com

Področje delovanja: Ljubljana
Seznam prenočišč (youth hostlei) v Ljubljani.
Tukaj se nahajajo naslovi, web naslovi, tel. številke... oz. vse podrobnosti, če si želite poceni počitek v centru Ljubljane)

Cankarjevo nabrežje 27
1000 Ljubljana

00386 1 2511 244
[email protected]
www.alibi.si

Področje delovanja: Ljubljana, povsod
Te namestitve so namenjene predvsem tistim, ki poleg zgodovinskih in kulturnih znamenitosti želijo spoznati tudi nočni utrip mesta, poln zabave in druženja (veseljačenja). Alibi hostel ponuja kar 100 postelj ter samostojen apartma za 6 oseb s prestižnim pogledom na reko Ljubljanico.
Poleg storitev, ki so vključene v ceno: različne takse, posteljnina, prevleke za posteljnino, brisače, omarica in uporaba interneta pa nudimo celo paleto dodatnih storitev: avtomate s toplimi in hladnimi napitki, prigrizke, sendviče, rent a bike,...


Pozoj d.o.o., Velenje
1000 Ljubljana oz. Slovenija

03 897 01 222
[email protected]
www.dobre-gostilne.si

Področje delovanja: povsod

Prenovljena spletna stran "Od gostilne do nobel prenočišča", ki je nekakšna spletna različica istoimenske knjižice. Stran je narejena z najnovejšimi spletnimi tehnologijami in vam omogoča bliskovito hitro iskanje, ter visoko kvalitetne interaktivne predstavitve vpisanih gostilne, hotelov, turističnih kmetij,... Vsi vpisi so opremljeni z velikimi kvalitetnimi slikami, katere lahko povečate, vsak pa ima tudi hitro povezavo do zemljevida, da veste točno kam se odpravljate.