Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


POBARVANKE

Pobarvanke, barvanke, bojankewww.12days.com

Področje delovanja: povsod
Otroške spletne strani na katerih najdete igrice, pobarvanke z zimsko - prazničnimi motivi: živali, zimski motivi, okraski za smrekico,snežaki, božični motivi....


Pobarvanke, barvanke, bojankecoloringbookfun.com

Področje delovanja: povsod

Otroške spletna stran, ki vsebuje veliko motivov za barvanje. Motivi so razvrščeni po kategorijah: živalski motivi, praznični motivi in motivi iz risank, ter verski (biblijski) motivi.

Spletna stran ponuja otroško klepetalnico in forum, ter abecedne črke.


Winx pobarvanke, barvanke, bojankewww.coloring-book.info

Področje delovanja: povsod
Na tej spletni strani boste našli več kot 100 motivov za barvanje. Vsi motivi, oz. pobarvanke so izredno dobre kvalitete. Winxice za vse. Pobarvajte Winx punce: Aisha, Bloom, Stella, Flora, Musa, Techna.

Pobarvanke, barvanke, bojankecoloring-page.net

Področje delovanja: povsod
Internetne pobarvanke z živalskimi liki. Stran je v angleškem jeziku. Poleg psa, mačke, zajca in ostalih živalih, si lahko natisnete pobarvanke z motivi Scooby Doo-ja ali dinozavra.


Pobarvanke, barvanke, bojankewww.ivyjoy.com

Področje delovanja: povsod
Na tej spletni strani najdete zanimive živalske like: kače, koze, dinozavre, slone, leve, gradovi, medvedki…. Stran je v angleškem jeziku. Dovolj je, da na sliko kliknete in se vam po povečala. Takoj nato jo lahko natisnete.


Pobarvanke, barvanke, bojankewww.abcteach.com

Področje delovanja: povsod
Otroške pobarvanke. Na tej spletni strani najdete nekaj pobarvank z naslednjimi motivi: budložerji in kamioni, živali, prazniki (Valentinovo, advent..), sadje (banane, breskve...)...


Pobarvanke, barvanke, bojankewww.princetonol.com

Področje delovanja: povsod
Na tej spletni strani najdete nekaj (cca.15) pobarvank z različnimi motivi: dinozaver, letalo...). Stran je v angleškem jeziku. Motiv za barvanje, ustvarjanje (npr. za risanje na steklu) dobite tako da z miško kliknete na motiv in slika se bo povečala. Nato ga samo še natisnete.


Pobarvanke, barvanke, bojankedisney.com

Področje delovanja: povsod

Disney Magic Artist je stran namenjena otrokom. Stran je v angleškem jeziku.

Na portalu so predstavljeni vsi disneyevi junaki in heroine: Pepelka, Sneguljčica, Medvedek Pu,….
Disneyeva stran ponuja tudi izdelavo voščilnic, pobarvanke, izdelavo koledarja in ralične igrice.


Gasilec Sam pobarvankewww.firemansam.co.uk

Področje delovanja: povsod
Otroška spletna stran za ljubitelje risanke "Fireman Sam".
Našli boste različne pobarvanke, igrice, recepte, pravljice in ostale zanimive stvari.


Pobarvanke, barvanke, bojankewww.thekidzpage.com

Področje delovanja: povsod
Stran za otroke v angleškem jeziku. Vsebuje pa veliko motivov za barvanje (pobarvanke), ki jih lahko natisnete, motive za on-line barvanje (barvanje s pomočjo računalnika, oz. z miško), igrice, sestavljanke.