Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: info@otrokoskop.si
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK TOREK med 16.30 in 17.15: BREZPLAČNE PLESNE URICE za otroke od 3. do 8. let - City park, otroško igrišče
tor., 05.12.2017
Otroci, stari od 3 do 8 let, vabljeni, da zaplešete z nami! Udeležite se zabavnih in razigranih plesnih uric vsak torek v otroškem igrišču Cityparka, med 16.30 in 17.15 uro.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
SREDA ob 17.30: Ustvarjalni ples in igra - za otroke 6+, v Ljubljani, Pleteršnikova 12
sre., 14.03.2018
Plesno gibanje in izražanje za vsakogar. Preko ustvarjalnega gibanja in improvizacije bomo iskali svoj izraz ter naravno veselje do gibanja, energije in ritma. vsako sredo ob 17.30 za otroke od šestega leta starosti naprej...
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
ned., 10.06.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 13.06.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Pohištvo za otroke - NOVO v Sloveniji - Frrrniture.com
pet., 15.06.2018
Frrrniture otroku in okolju prijazno trajnostno pohištvo. Kolekcija vsebuje kolekcijo šestih stolov in mize. V predšolski vzgoji spodbujajo otrokovo domišljijo, ker skozi igrivo podobo postanejo del dogajanja.
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!


ZASEBNI VRTCI

PUPA STUDIO NOVAK IN DRUGI d.n.o.
Trnovčeva ulica 8
1000 Ljubljana

041 834 704
vrtec.pupa@siol.net

Področje delovanja: Ljubljana
Vrtec Pupa
vrtec pupaOtroke od 10. meseca do 3. leta starosti prijazno vabimo v varno, ljubeče in ustvarjalno okolje v Pupino hišo z vrtom, na Trnovčevi ulici 8 na Brodu.

Vstopite v pravljico skupaj z Jadranko Novak, voditeljico prvih otroških oddaj na TV pri nas in ustvarjalko različnih izdelkov, namenjenih otrokom.

Več informacij na 01/512 65 24 ali 041 834 704


NBK d.o.o., PE zasebni vrtec Mini vrtec
Kadilnikova ulica 7
1000 Ljubljana

031 317 507
info@minivrtec.si
www.minivrtec.si

Področje delovanja: Ljubljana
Mini vrtec je zasebni vrtec, ki domuje v prenovljeni hiški za Bežigradom v Ljubljani, z velikim vrtom, kjer bomo z otroki preživeli veliko časa.
Vrata odpiramo za otroke od 11. meseca starosti. Otroku nudimo spodbudno in ustvarjalno okolje za razvoj, kjer je poudarek na bivanju in gibanju v naravi, kar nam omogoča velik zelen vrt z igrali, posejan s sadnimi drevesi in vrtičkom za otroke, saj želimo pri otrocih zasejati pozitiven odnos do življenja, narave in hrane. Poleg lastnega igrišča z igrali je vrtec obdan z domačo okolico, ki je popolna za potep in igro.

Vse starše in otroke vabimo, da obiščejo vrtec in pridobijo potrebne informacije o programu in življenju v vrtcu. Vabljeni k vpisu.

 


Nova doba d.o.o.
Zlatek 15
1000 Ljubljana

041 350 173
sandra.sesek@mojesanje.si
www.mojesanje.si

Področje delovanja: Ljubljana

Moje sanjeMoje sanje - pravi svet za vašega otroka je dvojezično ( ang -slo) zasebno varstvo otrok, ki poteka v prekrasnem naravnem okolju v Ljubljani
Otroci se bodo gibali v dvojezičnem okolju, saj so nekatere vzgojiteljice "Native Speaker" angleškega jezika. Tako bodo imeli otroci priložnost spoznavati tudi druge kulture in se prilagajati na drugačnost.

Dnevno varstvo, ki poteka med 7. in 16.30, je namenjeno otrokom od 10. meseca do 6. leta starosti. V popoldanskem varstvu (katero poteka od 16.30-21.00) omejitve ni.

OSNOVNE KOMPONENTE PROGRAMA MOJE SANJE :
• Angleški jezik (ena od vzgojiteljic govori z otroki samo v angleškem jeziku in na ta način omogoča nenehno zgodnje učenje tujega jezika)
• Šport (plavanje z izkušenimi plavalci za dojenčke in malčke ( potrjenimi s strani plavalne zveze),v zimskih mesecih, izražanje prek plesa, igriva vadba z Andrejo Semolič, sprehodi v naravo)
• Likovna umetnost (razne izkušnje s področja likovne umetnosti so zaradi celovitosti doživljanja in ustvarjanja pomemben dejavnik uravnoteženega razvoja otroka)
• Glasba (ukvarjanje z glasbo je poleg spodbudnega in duhovno bogatega okolja izjemno pomembno za otrokov nadaljnji razvoj.
• Naravoslovne urice - spoznavajmo svet in kako stvari delujejo

Moje sanje zasebni vrtec s 01.03.2013 na novo odpira vrata še novozgrajenemu eko vrtcu tudi v Podutiku
 


Otroška akademija
Litijska cesta 35 (Štepanjsko naselje)
1000 Ljubljana

080 86 55
www.otroska-akademija.si

Področje delovanja: Ljubljana
Otroška akademija - varstvo za otroke VARSTVO ZA OTROKE
Kratkočasno varstvo, kot pove že ime, so programi centra Otroška akademija za starše, ki zelo na hitro potrebujejo kratkotrajno varstvo za svojega otroka.
Otrok je deležen enake kakovosti varstva kot v rednih vrtcih, le da je čas varstva krajši (do tri ure). Tudi med vikendom in v večernih urah.
Imate takšno službo, kjer morate opravljati veliko nadur ali pa že vnaprej veste, da se vam bo planirani sestanek zavlekel?
Bi radi sobotne nakupe opravili brez naglice, poklepetali s prijatelji na kavi, obiskali zobozdravnika ko babica ali dedek nimata časa, da bi popazila na vašega malčka?
Si kdaj pa kdaj s svojim partnerjem želite mirno večerjo v dvoje ali pa obisk kina? Naš namen je, da so vsakodnevne skrbi zaradi službe ali drugih obveznosti, ki vam kradejo čas, preteklost.

Zagotovili vam bomo najboljšo rešitev za vaše potrebe.
Varstvo v Otroški akademiji smo oblikovali na način, ki vam omogoča, da starši sodelujete v programu in ste seznanjeni z razvojem vašega otroka. To vključuje:
Tedenski programski načrt s povzetkom dejavnosti, ki jih bo med tednom počel vaš predšolski otrok.
Za čas v skupini je opisana tema, o kateri bo razpravljal vzgojitelj med tednom, ki sledi.
Opisane so tudi dejavnosti za izboljševanje kognitivnega učenja, ustvarjalnosti, dejavnosti na prostem za grobe motorične sposobnosti in vse druge posebne dejavnosti, ki jih bo otrok tisti teden počel, npr. izdelovanje z glino.

Za več informacij nas pokličite na 080 86 55!


Sedejeva ulica 2
Nova Gorica

zupnije.rkc.si

Področje delovanja: Nova Gorica
Hiša otrok Frančiška Sedeja ima dve starostno ločeni skupini otrok v starosti 1 do 3 in 3 do 6 let.

Matjaževa ulica 4
1000 Ljubljana

041 602 231
info@malisvet.com
www.malisvet.com

Področje delovanja: Ljubljana

Zavod za predšolsko vzgojo, Mali svet želi omogočiti vsem staršem in otrokom, tudi iz širšega evropskega prostora kvalitetno ponudbo za vključitev v dvojezični vzgojni program v angleškem in slovenskem jeziku.

Imamo 3 enote (Savsko naselje, Murgle in Vič) v katerih so 4 jaslične in 3 hetrogene skupine otrok.


Zvonarska 3
1000 Ljubljana

01/25 16 572
tajnistvo@waldorf.si
www.waldorf.si

Področje delovanja: Ljubljana

V okviru zasebnega vzgojno-izobraževalnega zavoda Waldorfska šola Ljubljana deluje enota vrtec.
Vrtec ima dve starostno mešani skupini, v katerih so otroci od tretjega leta starosti do vstopa v šolo, in eno jaslično skupino, v katero so vključeni otroci od enega do tretjega leta starosti.
V obeh starejših skupinah je od 16 do 18, v jaslični skupini pa 10 otrok.


O.Š. Vita Kraighera, Dušana Kraigherja 2
1000 Ljubljana

01/429 14 99
ecolefrancaise@siol.net
www.efl.si

Področje delovanja: Ljubljana

Francoska šola v Ljubljani je bila ustanovljena leta 2001. Obiskujejo jo otroci od tretjega do štirinajstega leta starosti (osnovna šola). Za otroke do konca osnovne šole je organiziran neposreden pouk z učiteljem, za srednjo šolo pa učenje s strokovnjakom iz Nacionalnega centra za izobraževanje na daljavo (CNED). Francoska šola v Ljubljani je vključena v mrežo francoskih šol v tujini (koncesija). Upravlja jo svet staršev (APE).

Spletna stran šole (v francoskem jeziku): www.ecolefrancaiseljubljana.net


Popovičeva 16
1000 Ljubljana

01/ 566 12 20
pingvin1@siol.net
www.pingvin.si

Področje delovanja: Ljubljana
Vrtec Pingvin je manjši zasebni vrtec za Bežigradom, organiziran v prenovljeni vili z lepim vrtom.
Razgibanost številnih prostorov, razporejenih v štiri etaže, nudi prijetno bivanje v domačem vzdušju.
Na spletni strani vrtca se nahaja nekaj pobarvank za otroke ("Za otroke")
Rakovniška ulica 5
1000 Ljubljana

01 25 11 253
info@vrtec.si
www.vrtec.si

Področje delovanja: Ljubljana

V Ljubljani na Rakovniku v čudovitem zelenem okolju pod Golovcem so septembra 2009. odprli zasebni vrtec.
V treh igralnicah vrtec sprejema eno skupino otrok I. starostne skupine in dve skupini otrok II. starostne skupine. Skupine so majhne, saj bo v njih le od 12 do 14 otrok.

Večnamenska dvorana ZVEZDICA
V večnamenski dvorani vrtca poleg dejavnosti vrtca v dopoldanskem času potekajo popoldne različne prireditve.
Vrtec ponuja tudi popoldansko občasno varstvo za otroke, ki v vrtec niso vključeni.

Praznovanje rojstnih dni
Prostori zasebnega vrtca Zvezdica so kot nalašč za praznovanje otroških rojstnih dnevov. Vesela rojstnodnevna zabava se bo odvijala v igralnici, na igrišču in v telovadnici.