Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


Rezultati iskanja

Božične voščilnice, ustvarjanje skupaj z otroki

Tujina

www.bhg.com

Področje delovanja: povsod

ustvarjanje, voščilnice Zakaj ne bi skupaj s svojimi otroki naredili prav posebne voščilnico. Izdelava voščilnice, ki jo vidite na fotografiji je zelo preprosta. Za izdelavo voščilnice potrebujete:
- prazno voščilnico (lahko sami naredite iz debelejšega papirja, lahko za potrebe izdelave kupite v želeni barvi)
- papir v želeni barvi za ozadje (na katerega se potem nalepi rokavica)
- indigo papir (ni nujno), svinčnik, lepilo in škarje
- papir v želeni barvi za rokavico
- kolaž papir (katerega izrežete na tanke trakove)
- ravnilo in luknjač za papir
- ostanki volne
- kuverto
Na tej spletni strani si lahko snamete vzorec rokavice (Download merry mittens pattern) in ga s pomočjo indigo papirja kopirate. Če nimate indigo papir: potem vam svetujemo da vzorec, ki ga želite prerisati naslonite na okensko steklo (na dnevni svetlobi, v noči tega ne morete narediti) in čez ta vzorec dajte papir in  prerisovanje  bi moralo biti enostavno - razen če ni predebel papir.
Postopek izdelave:
Naglavno stran voščilnice nalepite ozadje (paspartuu). Papir v želeni barvi, velikosti prednje strani voščilnice nalepite na voščilnico (kot zelena in svetlo roza podlaga na fotografiji).
- izrežite vzorec rokavice in ga prerišite na papir v želeni (kontrastni barvi).
- izrezane trakove kolaž papirja v različnih barvah zalepite po rokavici kot kaže fotografija.
- z luknjačem naredite 7 (oz. po želji) lukenj na vrhu voščilnice (zapestje rokavice). Ostanke volne narežite in jih upognite (tako da dobite 2 konca na isti strani). Dve različni barvi enako zložene skupaj prevlecite skozi luknjico in zavežite na prednji strani.
Sedaj tako okrašeno rokavico zalepite na podlago voščilnice (ki ste jo pred tem zalepili na voščilnico).

Izdelava božične voščilnice z odtisi >>>
Izdelava božične voščilnice, kolaž, drevešček, pentlja>>>

Božično obarvane strani >>>