Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


Rezultati iskanja

Planet TUŠ Koper, Maribor, Celje, Novo mesto, Kran
3000 Celje

www.planet-tus.com

Področje delovanja: Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo Mesto

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE V OTROŠKEM KOTIČKU OSLARIJA
Rojstni dan vašega nadebudneža se bliža, vi pa ne veste, kako bi organizirali nepozabno zabavo zanj in njegove prijatelje? Nič lažjega. Odslej lahko to skrb zaupate nam. Potrudili se bomo, da bodo vaši otroci zadovoljni. Vabimo vas na veselo praznovanje v otroški kotiček Oslarija v Planet TUŠ!
Odslej bodo lahko vaši otroci, skupaj s svojimi vrstniki praznovali rojstni dan, ustvarjali v delavnicah, si ogledali film v kinu, risali, peli ali pa se učili osnov bowlinga.
Za otroke bomo poleg animacij pripravili tudi pogostitev, kjer bodo lahko izbirali med različnimi meniji Restavracije Tuš.
Za vse informacije in rezervacije lahko od ponedeljka do petka med 15. in 19. uro pokličite na spodnje telefonske številke (ne pozabite omeniti da ste informacije našli na Otrokoskop.si):

Oslarija Celje: 070 881 225
Oslarija Maribor: 070 881 227
Oslarija Novo mesto: 070 881 226
Oslarija Kranj: 070 881 270
Oslarija Koper: 070 881 294
Seveda ne bo manjkala rojstnodnevna torta, ki jo bo slavljenec lahko razrezal sam in z njo pogostil svoje vrstnike.
Slavljenec bo prejel tudi darilo, kot spomin na praznovanje rojstnega dneva pa bo odnesel domov tudi mapo z risbami, ki jih bodo njegovi vrstniki narisali njemu v spomin.