Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


FOLKLORA

Brezje pri Grosupljem 78
1290 Grosuplje

051 376 037
[email protected]
www.ples-tina.com

Področje delovanja: Ljubljana

 

 

 
Plesni studio Tina iz Grosuplja vabi vse plesne navdušence.
Nudimo Vam:
* Plesni vrtec (starost otrok 3-5 let)
* Plesna šola (od 6. leta naprej): streetdance, showdance, hip-hop, latinsko- ameriški in standardni plesi, cheerdance in balet
* Plesni tečaji za odrasle in študente: showdance, družabni plesi in salsa
* Plesni tečaji za valeto in maturantski ples
* Plesni paketi za mladoporočence
* Individualne ure plesa

Plesni vrtec, plesna šola, plesna rekreacija in vsi plesni tečaji potekajo v plesni dvorani Brinje Grosuplje (Ljubljanska 40a, Grosuplje - Športna dvorana Brinje).

Najmlajše plesalce popeljemo v svet plesa skozi igro in pravljice ob prijetni glasbeni spremljavi za otroke. Za osnovnošolce, srednješolce in študente smo pripravili treninge petih različnih modernih plesnih zvrsti. Za mlajša dekleta ponujamo tudi treninge klasičnega baleta. Treningov se lahko udeležujete rekreativno (za zabavo, za druženje, za postavo... ), tistim, ki pa želijo nekaj več, pa nudimo udeležbo na plesnih nastopih, predstavitev na produkcijah Plesnega studia Tina in udeležbo na plesnih in plesno-navijaških tekmovanjih.
Več na njihovi spletni strani >>> 


Miklošičeva 28
1000 Ljubljana

031 314 805
www.salsoteca.si

Področje delovanja: Ljubljana
Tečaji salse v Salsoteki (šoli salse):
- začetni 1
- začetni 2
- nadaljevalni
- izpopoljevalni
Reggaeton-novo v Salsoteki!


Štihova 7
1000 Ljubljana

01 430 82 40
[email protected]
www.urska.si

Področje delovanja: Ljubljana

Na Urškinem portalu najdete informacije:
- o plesih in plesnih tehnikah, ki jih lahko obvladate, če ste sami ali v dvoje, začetniki ali plesni mojstri od treh do devetindevetdesetih let...


1000 Ljubljana

051-244-522
[email protected]
www.bast.si

Področje delovanja: Ljubljana

Bast-šola za nastopanje
Plesna šola in šola solo petja-poučujejo popularne plesne in pevske stile: Hip hop, Rock, Pop, Jazz balet...

V Bastu lahko obiskuješ:
- plesne tečaje: hip hop, jazz balet in street jazz
- tečaje solo petja

Skupine so prirejene različnim starostim in nivojem predznanja. Če želiš, se lahko odločiš tudi za individualne ure. Plesne vaje potekajo v dvorani Telovadnega društva Zelena jama na Pokopališki 35 v Ljubljani. Treningi za hip hop mladinsko tekmovalno skupino potekajo v Centru Makoto, ki je v Zeleni jami. Pevske vaje potekajo v Osnovni šoli Nove Jarše, 200 metrov oddaljeni od BTC-ja.
Individualne ure potekajo v domu četrtne skupnosti Moste v Novih Fužinah v Ljubljani.


Primožičeva 1
1000 Ljubljana

+386 40 414 716
[email protected]
www.cheerleading.si

Področje delovanja: Ljubljana
 Cheerleading zveza Slovenija deluje že 5 let. Združuje društva, trenerje, strokovnjake in ostale navdušence tega vse bolj popularnega športa.

Irina Stankovič
Dunajska 63
1000 Ljubljana

031 222 612
[email protected]
www.etnodance.net

Področje delovanja: Ljubljana

Etno dance tečaji Irine Stankovič -  pri plesni šoli "Urška"
- v Ljubljani, Kranju, Zagorju in Novi Gorici...


Karunova 14
1000 Ljubljana

01/283 22 88
[email protected]
www.kud-fp.si

Področje delovanja: Ljubljana
KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.
KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

Trg OF 3
1000 Ljubljana

01 433 00 67
[email protected]
www.kud-tinerozanc.si

Področje delovanja: Ljubljana

 

V otroški folklorni skupini Tine Rožanc spoznavajo nove prijatelje, se družijo, igrajo in plešejo. Z vpisom v FS Tine Rožanc postaneš član množice ljudi različnih generacij, ki poustvarjajo ljudsko tradicijo.
V OFS Tine Rožanc poustvarjajo ljudsko tradicijo na otroku najljubši način, in sicer preko igre, plesa in petja. Vsako leto nastopajo na letnem koncertu FS Tine Rožanc, skupaj z veteransko in člansko FS.  Sprejemajo otroke od 5 do 14 leta starosti, ki jim je pomembno druženje in dobra volja.
Vaje so v vsak četrtek od 17h do 18h ure v prostorih FS Tine Rožanc

p.p. 4030
Šmartinska 129
1001 Ljubljana

01 54 11 011
[email protected]
www.zkdlj-zveza.si

Področje delovanja: Ljubljana

Ansambel Ljubljanskih Mažoret

Mažorete so dekleta, ki vrtijo palico in korakajo. Ljubjanske mažorete vodi Ivana Knavs. Vaje so 3 do 4-krat na teden v OŠ Janeza Levcater v OŠ Moškrič. V Ljubjani je okoli 30 mažoret. Do sedaj ljubljanskega društva ni obiskoval še noben fant. Ločijo jih v 2 skupini.
Skupini se razlikujeta po starosti in po tem koliko znaš. Palice mečejo, vrtijo, rolajo, pod palico delajo tudi piruete,... Na treningih se občasno učijo tudi balet. Sodelujejo z različnimi ansambli. Mažorete, se udeležujejo različnih tekmovanj in nastopov. Tekmovanja so državna, evropska ter svetovna. Na tekmovanjih dekleta tekmujejo z različnimi koraki,palico ter rekviziti (to so npr. cofi,žoge,lesene palice,verige,...). Najpogosteje jih vidimo na kakšnih orkesterskih prireditvah, na pustovanjih v Ljubljani in v Cerknici,... Značilna obleka deklet je krilo,ter pulover.
Vpiše se lahko vsako dekle staro 7 let in več (do 17 let), najbolj primeren čas za vpis je začetek šolskega leta.


Zbiljska cesta 23
1215 Medvode

041 537 111
[email protected]
www.sd-latino.si

Področje delovanja: Ljubljana

Športno društvo Latino - je rekreativno športno društvo.
Plesni vrtec - od tri do pet let.
Otroci se naučijo, kako pleše polžek, kako muca lovi miško, kako potuje vlak skozi plesna mesta ... . Ob glasbi jih popeljemo v svet njihovih sanj in pravljic.