Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


OTROŠKE SOBE

Piara s.p.
Cesta v mestni log


041 953 948
www.poslikava.com

Področje delovanja: povsod
Poslikava otroških sob in ostalega pohištva:
S pomočjo vaših predlogov lahko na stenah otroških sob oživijo junaki iz risank, motivi iz pravljic, slikanic, knjig ( Peter Pan, Sneguljčica, Nodi, Spiderman...)

Pilonova 34
1000 Ljubljana

051346955
[email protected]
www.kakadu.si

Področje delovanja: povsod
Otroška trgovina Kakadu nudi inovativne izdelke vrhunske kakovosti za male nagajivčke od rojstva dalje: Viseče mreže in slingi; Posteljice Bednest; Designerska kolesa in poganjalci Kokua ; Designerska oblačila za dojenčke Noo design..

Kozjak nad Pesnico 50
2201 Zg.Kungota

02 656 42 41
[email protected]
www.danaja.si

Področje delovanja: Maribor

Tasso postelje poskrbijo, da bo vaš dojenček velik in močan.
Ali je kaj bolj naravnega od tega, da človeka in še zlasti nemočnega novorojenčka položimo na človeku najbližjo tekočino, iz katere izvira in iz katere je sestavljen: na toplo vodo?


Blaževa ulica 6
4220 Škofja Loka

[email protected]
www.reocities.com

Področje delovanja: Kranj
Pisana soba ali Galerija za prijeten dom je odprla svoja vrata v starem mestnem jedru Škofje Loke, na Blaževi ulici 6.
Trgovinica je prijazna, pisana, kar malo pravljična, a resnična. V ustvarjalnem kotičku ustvarjajo otroci in odrasli, potekajo tudi pravljične urice in klepetalnice o opremljanju doma.
Mlade mamice imajo na voljo tudi kotiček za dojenje.Sp.Kanomlja 23 A
5281 Sp. Idrija

05-372-5000
[email protected]
www.iles.si

Področje delovanja: Nova Gorica
Program MALI PRINC je namenjen vsem tistim, ki želijo opremiti otroško ali mladinsko sobo. Program ponuja vrsto možnosti tako glede elementov kot tudi barv. Tako vsebuje korpuse kar 5 višin in 2 globin. Izbirate lahko kar med 11 barvami.

Via A. Volta, 2 - Zona ind.
-
tujina / italija

0039 0481 60248
[email protected]
www.mibb.it

Področje delovanja: povsod
MIBB pohištvo za otroške sobe, ki raste z vašim otrokom.Na tej spletni strani, večinoma v italijanščini (en del v angleščini), najdete otroške sobe in postelje.
Podjetje MIBB se nahaja v Cormons-u,v bližini italijanske Gorice.