Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


TABORI ZA OTROKE

Mladinski svet Ajdovščina
Vipavska cesta 11
5270 Ajdovščina

+386 40 475 688
[email protected]
tabor.msa.si

Področje delovanja: Nova Gorica
Vsi športni sklopi bodo potekali na prostem, razen v primeru dežja, ko bodo potekali v zaprti športni dvorani. Sklope vodijo profesorji športne vzgoje, trenerji, planinski vodniki in športniki, ki se z zvrstmi ukvarjajo že dolgo....

Gallusova 2
6000 Koper

[email protected]
www.glasbena-kp.net

Področje delovanja: Koper
Poletna šola (2-14.7.06) je namenjena dijakom srednjih in visokih glasbenih šol in akademij iz Slovenije in tujine. Mentor je priznani pianist in pedagog Igor Lazko, profesor na znani pariški Schola Cantorum.
Na šoli bodo sodelovali aktivni pianisti.
Pouk bo potekal v prostorih glasbene šole Izola. Udeleženci bodo delali na izbranem programu, ki ga bodo izvajali na zaključnem koncertu. Možno bo vadenje na šoli po urniku, ki ga bo predlagal organizator.
GLASBENA ŠOLA KOPER

Rozmanova ulica 10
7000 Novo mesto

07 33 71 470
[email protected]
www.drustvopm-mojca.si

Področje delovanja: Novo Mesto
Društvo prijateljev mladine 'Mojca' Novo mesto je prostovoljna neprofitna organizacija, ki organizira in izvaja prostočasne dejavnosti za otroke, mladino in njihove družine na območju občin Novo mesto, Šentjernej, Žužemberk, Dolenjske Toplice, Škocjan in Mirna Peč. Sodelujejo z vsemi šolami v omenjenih občinah ter z drugimi organizacijami in društvi, s katerimi obojestransko bogatijo program vseh dejavnosti.


Tujina

00385 52 575 009
[email protected]
www.pdrustvo-vodnik.si

Področje delovanja: povsod
LETOVIŠČE KRANJSKI KAMP ***, kategoriziran s tremi zvezdicami, s kapaciteto 200 gostov, leži tik ob morju v zalivu Runke, 1 km oddaljen od središča vasice Prematura, najjužnejšem naselju na polotoku Istra - Hrvaška in 10 km oddaljen od mesta PULA.
Namestitev: bungalovi, družinske sobe, prikolice z baldahinom, lesene prikolice.
Letos je v tem kampu organizirana poletna košarkaška šola za osnovnošolce.