Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


VSE za MLADOSTNIKE

1000 Ljubljana oz. Slovenija

[email protected]
www.dijaki.info

Področje delovanja: povsod
Dijaki info
Spletna stran kjer lahko najdete šolska gradiva, razdeljena po tematikah, oz. po predmetih.Na tej spletni strani se nahaja tudi forum, ratlične seminarske naloge in veliko več.
Ker bi radi spletno stran www.dijaki.info naredili še popolnejšo in obširnejšo, naprošajo vse obiskovalce, da jim pošljejo čim več svojega gradiva za šolo, ki ga bodo objavili na spletni strani, in to na:  [email protected]


Štihova 7
1000 Ljubljana

01 430 82 40
[email protected]
www.urska.si

Področje delovanja: Ljubljana

Na Urškinem portalu najdete informacije:
- o plesih in plesnih tehnikah, ki jih lahko obvladate, če ste sami ali v dvoje, začetniki ali plesni mojstri od treh do devetindevetdesetih let...


1000 Ljubljana, Maribor

01/234 83 50
[email protected]
www.tin-ljubljana.si

Področje delovanja: Ljubljana

TIN-je nevladna organizacija, oz. zavod za svetovanje in izobraževanje.
Organizirajo tudi tabore.
Trenutno v okviru organizacije teče nekaj svetovalno-izobraževalnih programov:
1. Program Projektno učenje za mlade (PUM).
2.Posebej aktivno so se vključili v program Evropske prostovoljne službe (EPS), v sklopu katerega se v delo vključujejo prostovoljci iz evropskih držav.
3.Izvajajo program za poklicno orientacijo...


1000 Ljubljana

051 80 78 79
www.rolanje.eu

Področje delovanja: Ljubljana
Športno adrenalinski team: Rolanje je vedno bolj popularna rekreacija, vendar pa je premagovanje večjih razdalj lahko tudi dolgočasno, če rolaš sam.


Brezplačna produkcijska šola
Jarška 44
1000 Ljubljana

01 541 43 43
[email protected]
www.mdj.si

V sklopu mladinskega doma deluje osnovna šola in produkcijska šola. Produkcijska šola je šola za mladostnike (od 15. do 18. leta starosti). Vrata so odprta mladim, ki so izpolnili osnovnošolsko obveznost in zaradi različnih razlogov prekinili šolanje na srednješolski stopnji ter se tako znašli v "praznem prostoru", iz katerega ne vidijo prave poti. Šolanje v Produkcijski šoli je brezplačno, starši prispevajo le k prehrani. Vpis poteka celo leto.


Brihta d.o.o.
Brodarjev trg 13
1000 Ljubljana

051 495 937
[email protected]
www.brihta.eu
Za trening možganov je pri njih poskrbljeno, zato vam v njihovi spletni trgovini ponujajo izdelke s katerimi boste uporabljali možgane. Izdelki so kvalitetno in dobro narejeni, nudijo vam jih po ugodnih cenah, ponujajo pa pravi trening možganov, saj boste potrebovali za reševanje sestavljank in iger logiko, dober spomin, spretnost, potrpežljivost, motoriko in še bi lahko naštevali.
Lahko jih uporabljate sami, lahko jih podarite prijatelju kot darilo, lahko pa vam služijo tudi kot lep okras

1000 Ljubljana

enostavnoprijatelji.si

Področje delovanja: Ljubljana
Zavod Enostavno prijatelji Mladi se združujemo v Zavod Enostavno Prijatelji z namenom dvigovanja kakovosti življenja otrok, mladostnikov in odraslih. Zavod Enostavno Prijatelji svojo vizijo uresničuje z aktivnostmi, ki spodbujajo krepitve medsebojnih odnosov s pomočjo interakcijskih in animacijskih iger, razvijanjem in spodbujanjem ustvarjalnosti, gibanja, soustvarjanja gledaliških in plesnih predstav, razvijanja socialnih programov, organizacijo in sodelovanjem na večjih dogodkih za otroke in mladostnike, spodbujanjem zdravega načina življenja, ekološke ozaveščenosti in medgeneracijskega povezovanja.


Cesta v Gorice 34 b
1000 Ljubljana

040 486 548
[email protected]
www.britishschool.si

Področje delovanja: Ljubljana
Britanska mednarodna šola v Ljubljani nudi visoko kakovostno mednarodno izobraževanje v angleškem jeziku, ki vzdržuje ravnotežje med najboljšimi platmi britanske tradicije in dokazano uspešnimi sodobnimi tehnikami učenja.
PREDŠOLSKA VZGOJA, oz. VRTEC:
Za predšolsko vzgojo oz. vrtec so si izbrali mednarodni učni načrt International Primary Curriculum, Early Years Programme, ki je svetovno najbolj priznan program za to starost.
OSNOVNA ŠOLA in GIMNAZIJA:pouk poteka v angleškem jeziku, majhno število učencev v razredih, šolske uniforme za vse, vikend programi z izeti (vključeni v šolnino

CSD Ljubljana Vič Rudnik
Trg Mladinskih Delovnih Brigad 14
1000 Ljubljana

01 252 77 69
[email protected]
msvic.si

Področje delovanja: Ljubljana
Mladinsko središče Vič je dnevni center za mladostnike. Nudimo učno pomoč, po učenju pa imamo različne vodene dejavnosti:kreativne, kuharske, športne, vodene obiske raznih prireditev za otroke in mladostnike.
Med šolskim letom smo odprti med 9. in 17. uro, med jesenskimi, zimskimi in poletnimi počitnicami pa med 9. in 15. uro.
Jesenske, zimske in poletne počitnice vodimo mentorji. Program je brezplačen. 

Prušnikova 55
1210 Ljubljana-Šentvid

051/395 333
[email protected]
www.likovnasola.si

Področje delovanja: Ljubljana
Likovna šola:
-za predšolske otroke, osnovnošolce, dijake študente, upokojence in vse ljubitelje umetnosti
Organizacija poletnih taborov, priprave na sprejemne izpite in veliko več...