Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Iztok Fric
Rakovnik 129
1215 Medvode

051 231 980
[email protected]
www.delfincek.com

Področje delovanja: Ljubljana
Je podjetje, ki deluje na področju športa, rekreacije in turizma. Želi, da športno - rekreativne vrednote postanejo del vsakega otroka oz človeka.

Podjetje je ustanovil Iztok Fric, diplomant fakultete za šport. Je učitelj plavanja, reševalec iz vode, vaditelj za vodno aerobiko za nosečnice, strokovni delavec na področju športa za otroke do 6. leta starosti.

Trenutno dela kot vodja animacijskih programov v Vodnem mestu Atlantis. Je idejni vodja animacijskih programov v Vodnem mestu Atlantis.


Snovik NN
1219 LAZE V TUHINJU

01 83 44 104
[email protected]
www.terme-snovik.si

Področje delovanja: Ljubljana

PLAVALNI TEČAJ ZA OTROKE IN ODRASLE: začetni in nadaljnevalni tečaj
ORGANIZACIJA OTROŠKIH ZABAV ZA ROJSTNI DAN; Starši, ki bi želeli svojim otrokom prirediti za rojstni dan posebno zabavo, naj pokličejo na tel: 01/ 830 86 31. Pod vodstvom izkušenih vzgojiteljev zabava delno poteka ob bazenu (z različnimi vodnimi igrami), delno v gostinskem lokalu Potočka, kjer je možno naročiti poseben otroški meni s torto.


Podrečje 79
1230 Domžale

01/724 25 85
[email protected]
www.mikiples.com

Področje delovanja: Ljubljana
Miki PŠ, plesna šola

V MIKI DRUŽINI se družijo plesalci različnih starosti. Vsakemu posamezniku skušajo ples približati na njemu lasten način.


Miklošičeva 1e
1230 Domžale

041/649 848
[email protected]
www.citron.si

Področje delovanja: Ljubljana
Podjetje Citron Topolovec Jože s.p. se z dolgoletno tradicijo ukvarja s prodajo sladkorne pene, pop-corna in balonov na terenu po vsej Sloveniji. Skozi celo leto so prisotni na raznih kulturnih,športnih in zabavnih prireditvah ter na sejmih, veselicah, koncertih, turističnih dnevih, nočeh, paradah in še bi lahko naštevali. Imajo tudi napihljive gradove - blazine za otroško veselje kot so rojstni dan, piknik, živ - žav, prireditve, sejmi in idruga presenečenja za razvajanje najmlajših.


Miklošičeva 1D
1230 Domžale

041 / 670 216
[email protected]
www.skokica.com

Področje delovanja: Ljubljana
Mamice in očetje,mlajši in najmlajši !!!
Ali ste vedeli, da imate lahko na vašem pikniku ali rojstnem dnevu lastni grad–dvorec, v katerem lahko skačete dokler vam mama ne reče, da je čas za torto?
Torej na tej spletni strani si lahko izposodite, oz. najamete napihljiv grad (primeren za otroke do 10 let

Pustotnik & Co., k.d.
Vinje 37
1262 Dol pri Ljubljani

041 879 354
[email protected]
www.pustotnik.si

Področje delovanja: Ljubljana

V hiši plesa in zabave Pustotnik potekajo naslednje dejavnosti:

Orientalski/trebušni ples za dame in deklice, Pilates, Telovadba za 40+, Salsa za ženske, Plesna aerobika, Salsa za pare, Družabni plesi za odrasle in plesne priprave na poroko
- Glasbena pripravnica za otroke (2-3 let in 3-6 let)
- Plesne urice za predšolske otroke (2-6 let)
- Orkester harmonikarjev, Orkester kitaristov, Drumm orkester
- Teorija glasbe
- Praznovanje rojstnega dne za otrok
- Glasbena šola (diatonična in klavirska harmonika, kitara, klavir in klaviature, bobni ter teorija glasbe). Glasbene vaje potekajo individualno, zato za vpis pokličite od ponedeljka do petka od 8. do 14.ure na telefon 041-333-305.
- Počitniško varstvo (poletni, jesenski, zimski, pomladni)


1292 Ljubljana-Ig

041/770-207
[email protected]
www.tise.si

Področje delovanja: Ljubljana

Piknik v hladu Iškega Vintgarja !
Organizirajo piknike za zaključene skupine do 250 ljudi!
Možnost improvizirane rekreacije (ni organiziranih igrišč) na bližnjem travniku ob vodi.
Igrala za otroke.


Jurij Cerkvenik s.p.
Podpeška 10
1351 Brezovica

041/642-982
[email protected]
www.pikniki.net

Področje delovanja: Ljubljana
Rezervacije sprejemajo skozi celo leto in so možne SAMO ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE!
S pikniki pričnejo 15. aprila ter zaključijo predvidoma konec septembra.
Za vsa morebitna vprašanja, rezervacije oz. dodatne informacije, jih kontaktirajte med 8.00 in 16.00 uro.


David Tominc s.p.
Šentjošt 48
1354 Horjul

01 7540 337
[email protected]
www.jolecole.si

Področje delovanja: povsod
Jole Cole - čarodej za otroke.
Rojstni dan in Jole Cole sta prava kombinacija, da bo zabava popolna. S predstavo, ki je polna smeha, sodelovanja, komičnih situacij ter prilagojena starosti otrok, bo očaral, razveselil in nasmejal vse prisotne.
Nudi izposojo oblekic za praznovanje rojstnih dni. Na zalogi ima oblekice za gusarje, Spidermane in Ninja želve. Za deklice pa princeskine obleke različnih krojev. Slike princekinih oblek so že na spletni strani strani, medtem ko bodo fantovske obleke v kratkem. So pa že na zalogi.
Nudijo vam najem profesionalnega trampolina, katerega vam dostavijo na željeno lokacijo. Garantirajo vam, da bodo vaši malčki in pa seveda tudi vi, pokurili vso energijo. Zagotoviti morate ravno podlago v velikosti najmanj 3 x 3 metre.


KUD Dolomiti Dobrova / Likovna sekcija
Ulica Vladimirja Dolničarja 2
1356 Dobrova

041 228 900
[email protected]
monoblog.over.net

Področje delovanja: Ljubljana

V prostoru na Dobrovi (le 7 km iz centra Ljubljane) izvajajo multipraktik ustvarjalnice (za osnovnošolce), družinske multipraktik delavnice (za družinsko ustvarjanje), organizirajo ustvarjalni praznik (praznovanje rojstnih dni) ter razne multipraktik tečaje za mlade in odrasle (šivanje, sitotisk, filcanje, izdelki iz lesa,...)