Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


VARSTVO OTROK

Nova doba d.o.o.
Zlatek 15
1000 Ljubljana

041 350 173
[email protected]
www.mojesanje.si

Področje delovanja: Ljubljana

Moje sanjeMoje sanje - pravi svet za vašega otroka je dvojezično ( ang -slo) zasebno varstvo otrok, ki poteka v prekrasnem naravnem okolju v Ljubljani
Otroci se bodo gibali v dvojezičnem okolju, saj so nekatere vzgojiteljice "Native Speaker" angleškega jezika. Tako bodo imeli otroci priložnost spoznavati tudi druge kulture in se prilagajati na drugačnost.

Dnevno varstvo, ki poteka med 7. in 16.30, je namenjeno otrokom od 10. meseca do 6. leta starosti. V popoldanskem varstvu (katero poteka od 16.30-21.00) omejitve ni.

OSNOVNE KOMPONENTE PROGRAMA MOJE SANJE :
• Angleški jezik (ena od vzgojiteljic govori z otroki samo v angleškem jeziku in na ta način omogoča nenehno zgodnje učenje tujega jezika)
• Šport (plavanje z izkušenimi plavalci za dojenčke in malčke ( potrjenimi s strani plavalne zveze),v zimskih mesecih, izražanje prek plesa, igriva vadba z Andrejo Semolič, sprehodi v naravo)
• Likovna umetnost (razne izkušnje s področja likovne umetnosti so zaradi celovitosti doživljanja in ustvarjanja pomemben dejavnik uravnoteženega razvoja otroka)
• Glasba (ukvarjanje z glasbo je poleg spodbudnega in duhovno bogatega okolja izjemno pomembno za otrokov nadaljnji razvoj.
• Naravoslovne urice - spoznavajmo svet in kako stvari delujejo

Moje sanje zasebni vrtec s 01.03.2013 na novo odpira vrata še novozgrajenemu eko vrtcu tudi v Podutiku
 


Omi - storitev in posredništvo d.o.o.
Kapucinski trg 8
4220 Škofja Loka

041 617 958
[email protected]
www.oma.si

Področje delovanja: Kranj

Smo podjetje, ki se že vrsto let ukvarja z družino...
ZA NOSEČNICE: vadba in vodna vadbo, Feldenkraist vadba, Priprava na porod;
plavanje dojenčkov, plavanje za mamice ZA NOVOPEČENE MAMICE: vodne igrarije za dojenčke in malčke (plavanje), kjer se otroci srečujejo z vodo in jo začnejo sprejemati kot prijeten medij, v katerem se dobro počutijo in se lahko zelo aktivno gibljejo;  gibalne igrarije za mamice z dojenčki (poporodna vadba); družinske igrarije (malček, mamica, očka), ter igrarije v naravi (v pomladnih in jesenskih terminih)...
V omenjenih igrarijah, se otroci in starši ob igricah in pesmicah, ki se jih skupaj učimo...gibljejo...; le da ne v vodi, temveč v dvorani ali na prostem.
ZA OTROKE: varstvo in animacije (na porokah, obletnicah...), z varstvom na domu, spremstvom otrok na različne interesne dejavnosti, spremstvom iz vrtca ali šole domov, spremstvom v kino, na dopustu, na službene poti...

VARSTVO OTROK - V naštetih programih ne uporabljamo računalnikov, TV-ja..., pač pa stremimo k igram naših babic in dedkov, se »učimo pogovarjati«, uporabljati domišljijo in svoje telo...
Naš moto je »NARAVA JE NAŠA ZABAVA«.

Najpomembnejše pri izbiri dejavnosti v času varstva je, upoštevanje otrokovega dejanskega prostega časa. V kolikor je teden že zasičen z interesnimi dejavnosti poskrbimo, da ima otrok ravnovesje v glasbi, športu, jezikih; ter se poleg omenjenega uči tudi vsakdanjih veščin, kot so uspešno sporazumevanje, razumevanje odnosov, prijateljstvo, reševanje nepoznanih situacij ali morebitnih konfliktov...in samostojnosti.

SERVIS OMA - za nosečnice, mamice in dojenčke, otroke in  starše


Novi trg 1
1000 Ljubljana

01/2511 218
[email protected]
www.zdruzenje-sezam.si

Področje delovanja: Ljubljana

Sezam Je prva mala otroškovarstvena nevladna organizacija v Sloveniji, ki je nastala v letu 1989 z namenom, da razbremenjuje družino, starše in pomaga družini pri vsakodnevnih opravilih, zlasti varstvu otrok.
Sezam organizira: občasno varstvo na domu, občasno varstvo za otroke s posebnimi potrebami, učno pomoč, inštrukcije, helpfon, pa tudi zanimive, drugačne oblike uživanja (ne preživljanja!) prostega časa otrok in družine, od alternativnih animacij, rojstnodnevnih zabav, priprav velikih otroških dogodkov, uličnih programov in drugačnih konceptov preživetja počitnic v urbanem okolju.
Dvakrat tedensko deluje popoldanska Družinska posvetovalnica, kjer svetujejo psihologi, sociologi in pedagogi staršem, družinam, ki so v stiski, ki potrebujejo vzgojni nasvet.
Svetovanje je organizirano tudi za tiste starše, ki so prepoznali v svojem otroku določene nadarjenosti, pa ne vedo, kako bi zadovoljili vso otrokovo vedoželjnost. Svetovanje pa poteka tudi za vse tiste starše, ki ne vedo, kako zagotoviti varnost svojih otrok v internetu, v virtualnem svetu.
Sezamovi najbolj znani projekti:
Sezamov otroški bolšji sejem, Ulica je naša, Mačkov kot, Tabor Fužine, Babica servis


1000 Ljubljana in okolica

[email protected]
users.volja.net

Področje delovanja: Ljubljana
Varuška Nina je triindvajsetletna študentka in varuje otroke vseh starosti. Z otroki ima nekajletne izkušnje, delala je v vrtcu, je glasbenica in igra flavto.
Največkrat je na razpolago popoldne in zvečer.
Varstvo otrok opravlja v okolici Ljubljane

TA VARUŠKA, Anita Ratkajec s.p.
Dunajska 194
1000 Ljubljana

030 672 808
[email protected]
www.popazim-te.si

Področje delovanja: Ljubljana

varstvo v Ljubljani Popazim te nudi varstvo otrok na domu, namenjeno zaposlenim staršem, ki potrebujejo hitro in zanesljivo storitev vse dni v tednu, od jutra do večera.

Obiščemo vas opremljeni z didaktičnimi pripomočki in z vašim malčkom preživimo čas aktivno, prilagojeno vašim željam in otrokovim potrebam.

V sklopu tematskih paketov ustvarjamo, se preselimo v svet pravljic, se učimo angleščine ali pomagamo pri učenju.

 

 


Za več informacij nas obiščite na www.popazim-te.si >>>
Storitev je na voljo v območju LPP.


Rakovniška ulica 5
1000 Ljubljana

01 25 11 253
[email protected]
www.vrtec.si

Področje delovanja: Ljubljana

V Ljubljani na Rakovniku v čudovitem zelenem okolju pod Golovcem so septembra 2009. odprli zasebni vrtec.
V treh igralnicah vrtec sprejema eno skupino otrok I. starostne skupine in dve skupini otrok II. starostne skupine. Skupine so majhne, saj bo v njih le od 12 do 14 otrok.

Večnamenska dvorana ZVEZDICA
V večnamenski dvorani vrtca poleg dejavnosti vrtca v dopoldanskem času potekajo popoldne različne prireditve.
Vrtec ponuja tudi popoldansko občasno varstvo za otroke, ki v vrtec niso vključeni.

Praznovanje rojstnih dni
Prostori zasebnega vrtca Zvezdica so kot nalašč za praznovanje otroških rojstnih dnevov. Vesela rojstnodnevna zabava se bo odvijala v igralnici, na igrišču in v telovadnici.


Minicity Ljubljana
BTC Dvorana A; Samostojni vhod pri vhodu A1.
1000 Ljubljana

041 377 366
[email protected]
minicity.si

Področje delovanja: Ljubljana
Minicity Ljubljana
Naj bo rojstni dan zabaven, inovativen in tudi poučen. V kreativnem otroškem mestu Minicity bodo za vašega otroka in njegove prijatelje poskrbeli izkušeni animatorji, ki bodo družbico popeljali po ulicah našega mesta, kjer jih bo v hiškah čakalo nešteto izzivov in prigod

Varstvo otrok
Letališka, Emporium, spodnja etaža, BTC
1000 Ljubljana

040 454 454
[email protected]
www.otroski-center.si

Področje delovanja: Ljubljana

Otroški Športno-kreativni in izobraževalni center
Organizirano varstvo otrok v BTC- u, v spodnji etaži Emporiuma, za otroke od 3. do 12. leta starosti Varstvo otrok: 2eur/uro
Rojstnodnevne zabave
Učenje tujih jezikov
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 15. do 20. ure
Ob sobotah: od 10. do 20. ure


Parmova ulica 7
1230 Vir pri Domžalah

040 475 301
[email protected]
www.sovica.si

Področje delovanja: Ljubljana
Dnevno vasrvo, ki poteka med 7. in 16.30 uro je namenjeno otrokom od 10. meseca do 5. leta starosti. V popoldasnkem varstvu pa omejitve skorajda ni. Pripeljete lahko nekaj mesecev stare dojenčke ali otroke, ki so že starejši, vendar še potrebujejo vasrtvo.
Dnevno vasrvo, ki poteka med 7. in 16.30 uro je namenjeno otrokom od 10. meseca do 5. leta starosti. V popoldasnkem varstvu pa omejitve skorajda ni. Pripeljete lahko nekaj mesecev stare dojenčke ali otroke, ki so že starejši, vendar še potrebujejo varstvo.
VARSTVO OTROK SOVICA, Parmova ulica 7, 1230 Vir pri Domžalah

Mateja Perovšek
1291 Škofljica

041 912 375
smrkolin.si

Področje delovanja: Ljubljana

V centru Ljubljane (Pod topoli 47, 1000 Ljubljana) se nahaja Smrkolinov kotiček.
Igralnica, v kateri, tudi ob sobotah, potekajo dnevne aktivnosti za predšolske otroke je novost v slovenskem prostoru na področju vzgoje in izobraževanja predšolskih otrok.
Fleksibilen podaljšan delovni čas (od ponedeljka do petka med 7.00 – 19.30; sobota 07.30. – 12.30) pa omogoča tudi zgolj občasno obiskovanje kotička oziroma kombinacijo z občasnim varstvom (namenjen staršem, ki potrebujejo varstvo zgolj občasno ali za kratek čas (urno varstvo). Smrkolinov kotiček, Pod Topoli 47, 1000 Ljubljana.

Varstvo otrok na domu:
Vsaka družina prej ali slej potrebuje storitev varuške. Naj vaša odločitev ne bo napačna!
Vsekakor izbira varuške ni lahka, saj starši želijo natančno vedeti, komu bodo otroka zaupali.
V Smrkolinu vam posredujejo skrbno izbrane in izkušene varuške in varuhe...