Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


SAMOPOMOČ in druge oblike pomoči

Bratovševa ploščad 6
1131 Ljubljana

040/229-051
[email protected]
users.volja.net

Področje delovanja: Ljubljana
NIKOLI SAM je humanitarno društvo in njihova osnovna usmeritev je humanitarnost, ciljna dejavnost pa socialno šibka populacija (mladi kot tudi starejši), pri izvajanju dejavnosti dajejo poudarek zlasti blažitvi občutka izključenosti ciljnih skupin iz družbenega življenja in okolja, socializaciji ter spodbujanju in razvijanju samopomoči uporabnikov

Javni zavod Center za mlade
Ljubljanska 58
1230 Domžale

01 722 66 00
[email protected]
www.czm-domzale.si

Področje delovanja: Ljubljana

Center za mlade Domžale - CMZ ima v svoji ponudbi več dejavnosti:

1. Pomoč staršem in otrokom, ki eksperimentirajo z drogo oziroma so z njo zasvojeni
2. Sodelovanje z institucijami vezanimi na preventivno dejavnost
3. Svetovanje
4. Individualna učna pomoč
5. Program za odgovorno starševstvo "Šola za starše"
6. Usposabljanje za pomoč in razvijanje življenjskih veščin
7. Računalniški prostor za mlade
8. Kontaktni telefon
9. Ustvarjalno preživljanje prostega čas

Ob Grosupeljščici28
1290 Grosuplje

01 7810-710
[email protected]
www.druzinski-negovalec.si

Področje delovanja: Ljubljana
Družinski negovalec je oseba, ki neguje ostarelega in pomoči potrebnega družinskega člana, sorodnika, prijatelja ali bližnjega soseda. Pomoč izvaja lahko na domu varovanca, na svojem domu ali pa pomaga osebi, ki živi v domu za starejše.
Ta internetna stran je namenjena vsem tistim, ki iščejo informacije, preverjajo svoje znanje in želijo posredovati svoje izkušnje tudi drugim.


Dane 10
1310 Ribnica

041 469 870
www.korenineinkrila.com

Področje delovanja: Ljubljana
Postavitev družine je terapevtska metoda, ki temelji na dejstvu, da je uspešna šele takrat, ko je posameznik v slogi in soglasju s svojimi starši. Ko prizna in sprejme starše in ko od njih z vso ljubeznijo vzame življenje, je potem tudi kot posameznik najbolje pripravljen na vse, kar ga čaka v življenju, saj ima korenine, ki mu dajejo moč. To je najpomembnejše načelo načelo brezpogojne ljubezni do staršev.

Lahko si izdelate lastno družinsko drevo! Avtorji strani opozarjajo na kar morate biti posebej pozorni pri izdelavi družinskega drevesa

Kapiteljska ulica 2
8000 Novo mesto

07/332 1133
[email protected]
www.zdi-nm.si

Področje delovanja: Novo Mesto
Zakonski in družinski inštitut Novo mesto je neprofitni zasebni zavod za pomoč posameznikom, parom in družinam v njihovih stiskah. Delo poteka po relacijsko družinskem modelu terapije, katere temelj je globinsko preoblikovanje čustvenih vzorcev odnosov, ki vzpodbujajo ali vzdržujejo to stisko. Program inštituta temelji na programu Frančiškanskega družinskega inštituta v Ljubljani, ki ga vodi dr. Christian Gostečnik s sodelavci. Program podpira AAMFT (American Association for Martial and Family Therapy)