Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


POBARVANKE

Pobarvanke, barvanke, bojankewww.coloring.ws

Področje delovanja: povsod
Tukaj najdete veliko število pobarvank na temo risank: Arthur, Barbie, Batman, Disney, Aladdin, 101 Dalmatinec, Pokemon, Pepelka, Powerpuff Girls, Hello Kitty, Spiderman, Scooby doo….)


Pobarvanke, barvanke, bojankewww.pampersbomber.com

Področje delovanja: povsod
Na tem spletnem portalu (v nemškem jeziku) se nahajajo tudi pobarvanke. Klikni na "Malvorlagen" in izberi. Veliko Disneyevih motivov...


Pobarvanke, barvanke, bojankewww.coloring.ws

Področje delovanja: povsod
Ko odprete ponujeno spletno stran: Barbie pobarvanke čakajo na vas. Če pazljivo pogledate v levem vogalčku se nahajajo tudi prikupni motivi za barvanje (iz znanih risank, pravljic..).


Pobarvanke, barvanke, bojankewww.colorbook.com

Področje delovanja: povsod
Pobarvanke za vse!
Na spletnem portalu, v angleškem jeziku, najdete veliko pobarvank.
Za prikaz vseh pobarvank kliknite "Search" .


Pobarvanke, barvanke, bojanke


[email protected]
www.piki.si

Področje delovanja: povsod
Piki je otrokom in staršem prijazna spletna stran.
Na portalu boste našli brezplačno spletno revijo PIKI, v kateri so zbrane vsebine, ki bodo otrokom na igriv način pomagale osvojiti pomembna spoznanja. Pobarvanke, labirinti, uganke, križanke, zgodbice, pesmice in še kaj se bo našlo v reviji, na spletni strani pa vas čaka še mnogo dodatnih aktivnosti, kot so risanke, interaktivne igre, kvizi..

Pobarvanke, barvanke, bojanke


planet-zabave.net

Področje delovanja: povsod

Pobarvanke so razdeljene po kategorijah (motivih):
abeceda, barve, Božič, imena, pike, ples, poklici, poveži, rastline, risanke, šport, vozila, živali, živali na farmi, sadje in zelenjava...


Pobarvanke, učni listi, igre
1000 Ljubljana

[email protected]
www.otroci.org

Področje delovanja: povsod
Otroške igre, pobarvanke, pravljice, učni listi, vabila, čestitke, vizitke, otroška imena, nasveti za učenje, nagradne igre, kotiček za najmlajše, uganke, sudoku in še veliko več, ozadja za namizje računalnika, ohranjevalniki zaslona, poučni programi, detektivske naloge, skrite besede...
Učni listi:
Prav tako lahko na tej strani najdete veliko matematičnih nalog za otroke. Naloge so se posebej prilagojene za predšolske otroke oziroma otroke zgodnjega šolskega obdobja.

Pobarvanke, barvanke, bojanke
1000 Ljubljana

www.patricia-leon.uni.cc

Področje delovanja: povsod
Patricia&Leon sta pripravila zelo veliko število pobarvank za najmlajše. Izberite pobarvanko: abeceda, živali, v šolo, punčke, iz risank, klovni, poklic-ljudje, bagerji, države-kulture, zobje, izmišljotine, cvetlice-drevesa, cvetlice-drevesa, sadje, hiše, glasbila, ljudje, mavrice, preproste risbe, vesolje, šport, tovornjaki, drevesa...

Pobarvanke, barvanke, bojanke
Volčji Potok 3
1235 Radomlje

01/831 23 45
[email protected]
www.arboretum-vp.si

Področje delovanja: Ljubljana

Otroške delavnice v Arboretumu Volčji Potok so organizirane vsako soboto v mesecu, od marca do decembra. Delavnice spoznavanja narave so primerne za otroke od 4. do 10. leta starosti.
Predšolski otroci imajo za razpisane termine prost vstop v park in brezplačno delavnico. Šolski otroci plačajo vstopnino.
Internetna stran: arboretum za otroke je namenjena otrokom vseh starosti. Pobarvanke, križanke in ostale vsebine so pripravljene tako, da jih lahko natisnete.
Z različnimi vsebinami otroci spoznavajo naravo.


Pobarvanke,barvanke, bojanke učni listi, igre
Šolska ulica 25
5250 Solkan

[email protected]
www2.arnes.si

Področje delovanja: Nova Gorica
Navidezna šola - portal osnovne šole Solkan. Našli boste igre, pobarvanke, sestavljanke in različno gradivo.