Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


POBARVANKE

Pobarvanke, barvanke, bojanke

Tujina

www.afunk.com

Področje delovanja: povsod
Spletna stran Afunk je v angleškem jeziku: pobarvanke - živali...

Pobarvanke, barvanke, bojanke

Tujina

www.kleurplaten.nl

Področje delovanja: povsod
Na tej spletni strani, ki je sicer v nizozemskem jeziku, najdete veliko motivov za risanje in barvanje. Na straneh se nahajajo tudi on-line pobarvanke, vabila, e-voščilnice, e-razglednice.


Pobarvanke, barvanke, bojanke

Tujina

www.geocities.com

Področje delovanja: povsod
Pobarvanke oz. motivi z liki iz risank Winnie the pooh. Torej če je vaš otrok ljubitelj Winnie the Pooh-a mu lahko tukaj natisnete pobarvanke. Stran je v nizozemskem jeziku.


Pobarvanke, barvanke, bojanke

Tujina

www.coloring.ws
 Na tej spletni strani najdete veliko pobarvank ter motivov za risanje na steklo in ustvarjanje. Z leve strani se nahaja seznam božičnih tem (v angleškem jeziku): zvončki, sveče. sladkarije, liki iz risank, božične živali, božično drevo, škratki, jezus,  okraski, imele, Dedek Mraz oz. Božiček, nogavice, venčki, zima...

Pobarvanke, barvanke, bojanke

Tujina

www.markus-sabine.de

Področje delovanja: povsod
Pobarvanke s prazničnimi motivi. Na tej spletni strani se najde veliko motivov za barvanje, slikanje, ustvarjanje. Razdeljeni so po svetovno znanih praznikih. Vse v nemškem jeziku.


Tujina

lnx.ginevra2000.it

Področje delovanja: povsod
Disneyevi motivi in velikonočne pobarvanke: Miki miška, winnie the pooh...

Pobarvanke s pustnimi motivi

Tujina

www.edupics.com

Področje delovanja: povsod
Na tej spletni povezavi najdete pustne pobarvanke: čarovnice, maske, klovni..ter ideje za izdelavo mask: pirati, piratski klobuk, oblačila...

Pustne pobarvanke

Tujina

www.123coloring.com

Področje delovanja: povsod
Na tej spletni povezavi najdete pustne pobarvanke.

Pustne pobarvanke

Tujina

www.freeprintablecoloringpages.net

Področje delovanja: povsod
Na tej spletni povezavi se nahajajo pobarvanke za otroke. Motivi so: cirkus, karneval, klovni, žonglerji, cirkuški tenerji...

Pobarvanke, risanje na steklo

Tujina

www.schulbilder.org

Področje delovanja: povsod

Velika izbira božičnih motivov - za barvanje, oz. risanje na steklo.
Božične pobarvanke: snežak,darila, medvedek, angel, jelenček Rudolph, božično drevo, božična zvezda, mandale,sveče, Božiček, Miklavž, božični škorenjčki..