Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


ZASEBNI VRTCI

Voljčeva cesta 22
1360 Vrhnika

01 755 21 25
www.vrhnika.si

Področje delovanja: Ljubljana

Vrtec deluje po posebnem programu župnijskih vrtcev, ki ga je potrdil pristojni svet Ministrstva za šolstvo in šport.


Valvasorjeva 94
2000 Maribor


Področje delovanja: Maribor
Waldorfski vrtec
Zavod za razvoj waldorfske pedagogike Maribor-V petdesetih državah sveta je na desetine waldorfskih vrtcev in šol ter fakultet. V Sloveniji so šola in dva vrtca v Ljubljani in vrtec v Mariboru.


Aškrčeva 7 a
3000 Celje

03 428 8700
[email protected]
www.levcek.si

Področje delovanja: Celje
Vrtec Danijelov levček je organizacijska enota Opatijsko-mestnega župnijskega zavoda sv. Danijela Celje (Opatijsko-mestni zavod), ki ga je leta 2001 ustanovila župnija sv. Danijela Celje. Vrtec Danijelov levček je zasebni katoliški vrtec in deluje po programu za katoliške vrtce. V vrtcu je 57 otrok, ki so razporejeni v tri starostne skupine. Vrtec zagotavlja varstvo in vzgojo malčkov ter predšolskih otrok do 6. leta starosti. V vrtcu so zaposleni vodja vrtca, šest strokovnih delavcev (vzgojitelji in pomočniki vzgojiteljev) ter drugo osebje.
Vrtec je odprt od 6. do 17. ure, vendar se lahko poslovni čas prilagodi potrebam staršev in otrok in je vsako leto določen z letnim delovnim načrtom.Zasebni vrtec Mali grof d.o.o.
Grajska ulica 8a
3210 Slovenske Konjice

03 757 23 50
[email protected]
www.vrtecmaligrof.si

Področje delovanja: Celje
Zasebni vrtec Mali Grof ponuja varstvo za predšolske otroke v Slovenskih Konjicah

Trg davorina Jenka 14
4207 Cerklje na Gorenjskem

04 252 27 36

Področje delovanja: Kranj
Marijin vrtec
Marijin vrtec (največji katoliški vrtec v Sloveniji, od dvajsetih) s svojim vzgojnim programom, ki ga nudi otrokom in njihovim staršem, dobro dopolnjuje družinsko vzgojo otrok na področju verskih vsebin. Poleg dejavnosti, ki spodbujajo optimalni razvoj otroka na različnih področjih, vrtec ponuja tudi vsebine, ki otroku omogočajo spoznavati duhovni svet, praznovati cerkvene praznike, spoznati običaje in njihov pomen. Svojo dejavnost vsako leto še dopolnjuje.


Loška cesta 59
4226 Žiri

04 510 41 00
vrtec.zupnija-ziri.si

Področje delovanja: Kranj
Župnijski vrtec Vrtec pri Sv. Ani - Žiri je zasebni vrtec.
Otroci so vključeni v dva heterogena oddelka, v katerih so otroci stari od 3. let do vstopa v osnovno šolo. V vsakem oddelku izvajata program vzgojitelj in pomočnik vzgojitelja.
Poslovni čas vrtca:
Poslovni čas vrtca je od 545 do 1515 ure. Odpiralni oiroma zapiralni čas se določi z delovnim načrtom za vsako šolsko leto posebej - glede na potrebe staršev.
Vrtec spejema vloge za sprejem otrok vse leto. Večino novincev lahko sprejme s 1. septembrom, ko se sprostijo mesta otrok, ki odidejo v šolo. Prijave za vrtec je dobro oddati čimprej oziroma vsaj do konca aprila tekočega leta. Če je vlog za sprejem več kot je prostih mest v vrtcu, odloča o sprejemu komisija.

Ragovo 2
8000 Novo mesto

07 338 03 55
www.otroci.si

Področje delovanja: Novo Mesto
Vrtec Ringa raja iz Novega mesta je organiziran kot zasebni glasbeni vrtec, kateremu je bila l.1993 dodeljena občinska koncesija. Društvo Ringa raja je pravna oseba in pomeni združenje staršev in otrok, članov družine Rauch in drugih zaposlenih strokovnih delavcev.
Na Dolenjskem so edini glasbeni vrtec s koncesijo.
Vrtec obiskuje 39 otrok od 2. do 6. leta starosti. Stoji ob gozdu in v bližini reke Krke, nekoliko odmaknjen od prometnih poti.


Šentpeter 26
8222 Otočec

07 307 54 27

Področje delovanja: Novo Mesto
Zasebni vrtec Petrov vrtec

Gregorčičeva 4
9000 Murska Sobota

02 534 12 90
[email protected]
www.sv-nikolaj.org

Področje delovanja: Murska Sobota
Vrtec obiskuje v treh kombiniranih skupinah 60 otrok za katere skrbijo tri vzgojiteljice, štiri pomočnice vzgojiteljic, ekonoma, dobra kuharica, računovodkinja, prijazna snažilka in skrben hišnik.Program je namenjen vzgoji in varstvu predšolskih otrok od prvega leta do vstopa v šolo.
Občasno nudi srečanja otrokom, ki niso vključeni v redno vzgojno varstveno dejavnost, pa jim njihovi starši želijo omogočiti prijetno druščino vrstnikov in vzgojo po krščanskih načelih dobrote in nenasilja. Zanje izvaja npr. svetopisemske urice vsak torek ob 16h.