Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


ZIMSKI ŠPORTI

ŠOLA SMUČANJA IN BORDANJA, TEČAJ PLAVANJA IN ŠOLA TENISA, PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE, NOVOLETNE POČITNICE V TUJINI, ZIMSKE POČITNICE NA POHORJU IN ROGLI TER POLETNE AKTIVNE POČITNICE V BOHINJU so zagotovilo, da se bomo celo leto zabavali ob športu in dobri družbi.


Drsanje, šola drsanja, brušenje drsalk
Rimska cesta 16,Ljubljana
1000 Ljubljana

041/71 33 33
[email protected]
www.luckyluka.si

Področje delovanja: Ljubljana

Lucky Luka - strokovna šola drsanja (vŠportnem parku Savsko naselje, za POPtv-jem, zraven bmx proge in teniških igrišč)) in rolanja.
Ponudba:
- športni dan, tabori, šole v naravi, šola za učitelje rolanja, organizacija športnega dne za podjetja, organizacija športno-izobraževalnih počitnic za otroke, vodena rekreacija rolanja
- PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE


1000 Ljubljana

01/434 70 12
[email protected]
www.novinar-drustvo.si

Področje delovanja: Ljubljana
Športno društvo Novinar je do danes zraslo v izjemno organizacijo, ki na podlagi desetletij izkušenj in s še vedno mladostnim zaletom opominja na vlogo alpskega smučanja kot popularne zimske prostočasne dejavnosti, uspešno dviguje množičnost te športne panoge, izobražuje učitelje alpskega smučanja ter vzgaja uspešne mlade tekmovalce.
Tečaji smučanja za otroke:
a)enodnevni
b)večdnevni,nastanitveni
c)prevozni tečaji


Gortanova 21
1000 Ljubljana

01/ 542 26 90
[email protected]
www.snezinka.com

Področje delovanja: Ljubljana
Smučarska šola za malčke.
Otroci se najhitreje učijo med vrstniki, zato so vsi njihovi malčki stari od 4 do 7 let. Smučajo v skupinah – 2 do 4 otroci z enim učiteljem.

Tečaji potekajo ob sobotah in vključujejo avtobusni prevoz, celodnevno smučarsko karto, kosilo v hotelu ob smučišču in avtobusni prevoz nazaj v Ljubljano (okoli 18 ure).

Bleiweisova 25
1000 Ljubljana

051 66 49 44
[email protected]
www.narodnidom.si

Področje delovanja: Ljubljana
Športno društvo Narodni dom v Ljubljani ponuja:
- vadba za otroke
- vadba za odrasle in starejše
- aerobika
- joga
- aikido
- gimnastična šola

TELOVADNI ROJSTNI DAN traja 2 uri in pol in zajema 2 uri telovadbe z animatorji (2 animatorja na skupino do 15. otrok) v veliki telovadnici in pol ure spremljevalnega programa s pogostitvijo za povabljence (hrano in pijačo ter pribor za pogostitev prinesete sami, razen če se ne dogovorite drugače) v mali telovadnici

Vodnikova 155
1000 Ljubljana

01/517 40 70
[email protected]
sskilirija.com

Področje delovanja: Ljubljana

So smučarski skakalni klub Ilirija. Njihova specializirana dejavnost je usmerjena v smučarske skoke.


Zavod Grega
Parmova c. 53
1000 Ljubljana

041 676 097
[email protected]
www.g-rega.com

Področje delovanja: Ljubljana, Novo Mesto

 »G-rega« je organizacija, ki je svoje delovanje usmerila v pripravo in izvedbo rekreativnih športnih programov in tečajev za otroke od 2. leta starosti naprej.
PONUDBA:
Praznovanje rojstnega dne, plavalni tečaji, tečaji rolanja, smučanje in telovadba v Ljubljani, Trzinu, Novem mestu, Domžalah in Kamniku.

 


Šolske počitnice, februarske počitnice
Krivčevo 2
1242 Stahovica

041/724 493
infosd-crna.com
www.sd-crna.com

Področje delovanja: Ljubljana
Smučišče Osovje je edino smučišče v Kamniški občini, ki ponuja dnevno in nočno smuko na urejeni progi tako začetnikom, kot tudi zelo dobrim smučarjem.
Obratovalni čas smučišča:
Od ponedeljka do petka: 18:00 - 21:00 - nočna smuka
sobota: 9:00 - 16:00 - dnevna smuka,
17:00 - 20:00 - nočna smuka
nedelja: 9:00 - 16:00 - dnevna smuk

Dol 1a
1262 Dol pri Ljubljani

031-521-954
[email protected]
www.tskjubdol.si

Področje delovanja: Ljubljana
Prenovljene spletne strani Tekaškega smučarskega kluba JUB Dol pri Ljubljani, enega najpomembnejših in najstarejših smučarskih tekaških centrov v Sloveniji.
Vadba za najmlajše:
Tekaški smučarski klub Jub Dol pri Ljubljani organizira športno vadbo za otroke razredne stopnje osnovne šole (letnik 1995 in mlajše), ki jih šport veseli.
Glavni namen vadbe je pridobivanje splošnih gibalnih in športnih izkušenj ter znanj

Blekova vas 13
1370 Logatec

[email protected]
www.ssklogatec.com

Področje delovanja: Ljubljana
Smučarski skakalni klub Logatec kot uradni član Smučarske zveze Slovenije in z več kot 50 letno tradicijo spada med uglednejše smučarsko skakalne klube v Sloveniji.
SSK Logatec vabi in vpisuje nove člane (dečke in deklice) skozi vse leto.
Pokliči ali pridi v skakalni center pod sekirico vsak ponedeljek in sredo ob 17. uri!

Za vse tiste, ki bi se radi preizkusili v smučarskih skokih pa organizirajo tudi tedenski brezplačni tečaj smučarskih skokov pod imenom SKAKALNA ŠOLA SAMO GOSTIŠA