Za samo 100Eur/leto boste lahko objavljali novice na portalu Otrokoskop. Število vpisanih dogodkov neomejeno. Več informacij na: [email protected]
NAPOVEDNIK:
NEDELJA ob 11. uri: Film "PRETESNA KOŽA" ter brezplačni zajtrk pri Kinodvoru. Za varstvo otrok je poskrbljeno - brezplačno.
sre., 07.09.2016
Vsako nedeljo ob enajstih dopoldne v Kinodvoru poleg dobrega filma dobite še topli napitek in sladki priboljšek, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Med gledanjem filma vam zagotavljamo brezplačno varstvo otrok. Lepo vabljeni!
SREDA ob 13. uri: Film "LJUBEZENSKA ODISEJA", posebna projekcija za starše z dojenčki
sre., 06.09.2017
Dobrodošli k ogledu filma vsi starši z dojenčki! Film je primerno tišje predvajan, dvorana rahlo osvetljena, dovoljeno je tudi hranjenje dojenčkov.
NEDELJA ob 11. uri: brezplačne delavnice in prireditve za najmlajše v otroškem parku, v City parku, v Ljubljani
ned., 17.09.2017
Nedeljske matineje v otroškem parku CITYPARKA od 11. do 13. ure. Prav vsako nedeljo se dobimo v otroškem parku Cityparka, kjer vaše najmlajše pričakamo s pravljicami in ustvarjalnimi delavnicami, vsako prvo nedeljo v mesecu pa tudi s predstavo.
VSAK ČETRTEK ob 16.30: Brezplačna joga za otroke v otroškem parku Cityparka
čet., 07.12.2017
Jogica je posebna joga, namenjena otrokom, ki skozi pravljico ali domišljijo raziskujejo svet, svoja čustva, um in telo. Asane so popolnoma prilagojene otrokom. Velik poudarek je na dihanju in umirjanju, vseeno pa je jogica ena velika zabava.
Ob četrtkih dopoldan: BREZPLAČNA JOGA ZA DOJENČKE V OTROŠKEM PARKU CITYPARKA
čet., 15.03.2018
Joga za dojenčke je namenjena
najmlajšim in njihovim mamicam – najprej se s posebnimi vajami posvetimo
mamicam, da se povežejo med seboj in naberejo novih moči...
PETEK ob 19 uri: Slikarski party v Ljubljani - Slikarsko znanje ni potrebno
pet., 29.06.2018
Druženje slikarskih antitalentov, ki ob malo slikanja, malo plesa, petja in ob kakšnem kozarčku preživijo fantastičen večer, pri tem pa izdelajo SLIKO! Vabljeni!
UŠI IN GNIDE - kako jih odstraniti v enem dnevu - NOVO
sre., 19.09.2018
Naglavne uši so še vedno prisotne, kljub temu da imamo na voljo "malo morje" receptov, šamponov, losionov, električnih glavnikov in podobnih pripomočkov za odstranjevanje gnid in uši.
Muzej školjk in polžev v Piranu - ideja za izlet - za družine
čet., 20.09.2018
Muzej školjk in polžev iz Pirana, edini v Sloveniji. Deluje pod okriljem neprofitnega zavoda Mediteranum. Muzej školjk je muzej kjer lahko vidite okoli 4000 eksponatov: polžev, školjk, rakov, morskih zvezd, ježev in še drugih nenavadnih bitij iz celega sv


O nas

Kako iskati po imeniku?

Kako priti do iskanega kontakte:
1. V polje "vpišite ključno besedo" vpišite proizvod ali aktivnost, ki vas zanima
2. V kolikor želite omejiti izbor lahko to storite na dva načina: Izberete kategorijo
Izberete regijo ali vpišete kraj.

Tako boste omejili rezultate na točno določeno regijo. V kolikor pa še vedno ne dobite iskanih rezultatov nas o tem lahko obvestite in poskušali jih bomo poiskati za vas. Pišite nam na [email protected].

Zakaj je nastal Zavod Otrokoskop?

Otrokoskop je zavod, ki je bil ustanovljen, da bi bodočim staršem, nosečnicam, mladostnikom, otrokom ter staršem na portalu www.otrokoskop.si omogočil lažji dostop do informacij, ki bi vsem nam omogočile boljšo kakovost življenja. Na spletu se namreč nahaja precej neprečiščenih oz nejasnih informacij in podatkov o aktivnostih povezanih z otroki in mladostniki. In ker smo tudi sami starši, smo si kategoriziranje in zbiranje teh podatkov zadali kot nalogo. Vse te informacije, tiste dostopne na spletu in tiste, ki se tam ne nahajajo, smo želeli združiti na enem mestu. Tako bo portal koristen tistim, ki bi želeli spoznati skupino za pomoč v stiski, kakor tudi tistim, ki bi želeli najti osebnega učitelja golfa. Poskušali smo poiskati prav vse tisto, kar ima isti imenovalec in to je OTROK.

V iskalniku našega portala boste tako našli koristne, redno preverjane ter kategorizirane informacije. Zavedamo se, da do vseh podatkov zaenkrat še nismo prišli, zato se bo naša baza podatkov nenehno posodabljala.

V kolikor med iskanimi kategorijami ne najdete željenega naslova nam to sporočite. Poskusili bomo priti do naslova, seveda v kolikor ponudnik za to obstaja. V kolikor pa ne bomo našli ponudnika iskane storitve ali proizvoda, bomo vaše želje posredovali zainteresirani javnosti in mogoče se bo kdo ponudil in vam ustregel.

V kolikor ste na naših straneh zasledili željeni naslov, oz. informacijo in pridete v stik s ponudnikom, vas prosimo, da mu omenite, da ste ga našli, oz. izbrali s pomočjo portala otrokoskop.si. In če smo vam pomagali iz zagate - povejte naprej.

Kako portal OTROKOSKOP deluje?

Zavod Otrokoskop ima svojo bazo podatkov z več kot 2000 naslovi ponudnikov storitev ali proizvodov povezanih z otroki. Podatki so zbirani po celotnem ozemlju Slovenije in to v obdobju pet let. Na osnovi te baze podatkov smo pripravili več kot 70 ključnih kategorij. Iskalnik tako nudi možnost izpisa celotne kategorije z vsemi informacijami ali pa izpis samo podatkov vezanih na iskano (z vaše strani podano) ključno besedo. Izpis rezultata bo narejen glede na poštno številko in ne glede na pomembnost prikazanega podatka.